Forumsvar skapade

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #116688
    PerS
    Deltagare

    Är i samma sits som du. Har tittat runt länge och fått många goda råd här på forumet. Ett tips är att testa demo-butiker. Många leverantörer erbjuder detta alternativ. Jag började med att “snöa in” på SEO men kom fram till att detta har lika mycket att göra med att vara aktiv på facebook, bloggar och twitter som att en e-hadelsbutik ör sökoptimerad (nästa alla är mer eller mindre ok). Jag har testat ett par olika och koncentrerade mig istället på hur lätt butiken är att administrera samt naturligtvis hur dess funktionalitet passar in på det som jag ska sälja och erbjuda kunden. Jag är inte heller någon HTML-kodare (ursäkta uttrycket) utan vill ha administrationen enkel och lättförståelig. Jag har inte valt ännu men i dagsläget ligger Textalk bra till, framförallt beroende på lättskött administration och en snabb support. Sen finns det shoppar som är snabbare, har mer funktionalitet och snyggare snabbkassor…

    #116538
    PerS
    Deltagare

    har använt jajja och det ger en bra inblick men………..är det inte leverantörerna själva som svarar på frågor; hur objektivt blir det egentligen?? Men jag håller med; jag har börjat läsa på om SEO och jag kan förstå att det finns konsulter som kan tälja guld….. :-)

    #116500
    PerS
    Deltagare

    Hur upplever ni systemet idag? Är i begrepp att anlita Textalk som leverantör och tycker bl.a att deras support är väldigt bra samtidigt som admin funktion är lättarbetad…men man blir lite tveksam om speeden är något som är ett ständigt problem.

    #116259
    PerS
    Deltagare

    Tack för all input! Har testat textalk’s möjlighet till demo och tycker faktiskt att den är lättare att jobba med än tex talex (som jag också kör en demo på). Men om Textalk är bättre eller sämre på SEO är för mig omöjligt att säga. För mitt otränade lekannamässiga öga tycker jag att det ser mer eller mindre exakt ut vad gäller SEO funktionalitet.

    Det kanske är viktigare att jobba med facebook, twitter och bloggning för att komma högt på google:rolleyes:

    #115885
    PerS
    Deltagare

    Tack för snabbt svar. Har tittat på textalk, magento, prestashop, talex och sitedirect. Lite olika prisklasser men frågan är om man får vad man betalar för, dvs ett dyrare system har bättre SEO möjligheter/funktionalitet än ett billigare. Vad tror du?

    #115183
    PerS
    Deltagare

    Tack kodmyran!

    Du hänvisade mig till rätt plats:)

    Utdrag ifrån Skatteverkets information om s.k. kontantfaktura

    Om ett företag upprättar en faktura och samtidigt tar kontant betalt vid försäljningstillfället brukar denna benämnas “kontantfaktura”.

    För att betalning av kontantfakturor inte ska anses som kontant betalning och därmed registreras i ett kassaregister måste följande förutsättningar vara uppfyllda:

    – Kontantfakturan uppfyller bokföringslagens krav på en verifikation. Vilka krav det är har beskrivits ovan. Man bör särskilt notera att det innebär att motparten ska vara identifierbar, dvs. namn och adress ska anges på fakturan.

    – Kontantfakturan bokförs enligt reglerna för bokföring av fakturor. Övergripande innebär det att god redovisningssed ska iakttas. Varje faktura utgör en verifikation som ska bevaras i ursprungligt skick enligt bokföringslagens regler.”

    #114898
    PerS
    Deltagare

    Tack för din input; det var ord och inga visor:):)

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)