Forumsvar skapade

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #159587
    phoneyard
    Deltagare

    Själva sidan kommer inte ligga på binero, endast domänen i det här fallet.
    Osäker på om det går att ha privatkonto som företag hos binero, får väl fråga dom :)

    #158482
    phoneyard
    Deltagare

    Jag tycker det ser bra ut! Får intrycket av att det är seriöst.
    En sak dock jag funderade på är om jag beställer något och kommer på att satan nu blev det ju fel, vart hittar jag support? Ska man kontakta info©vcracing.se? Framgår inte direkt hur jag ska göra. Det kanske är något att fundera över i alla fall :)

    #158480
    phoneyard
    Deltagare

    Tycker det vore en rätt så bra funktion ändå och kan knappast vara speciellt svår att skapa jämfört med t.ex nya mallfunktionen dom precis skapat.

    #158048
    phoneyard
    Deltagare

    @banane 58646 wrote:

    phoneyard:Efter dina inlägg hade jag nog tipsat dig att satsa på en färdig lösning, just för att Prestashop kräver en hel del googling och trixande och fixande för att få till det och fixar man det inte själv får man anlita en kodare och då är några hundringar i månaden i fasta kostnader inte mkt.

    Jo jag börjar inse att när jag köpt alla moduler, design osv så blir summan ändå i samma nivå med vad textalk bas skulle gå på per år tillsammans med binero konto. Visst jag kanske får ut fler funktioner osv med prestashop men kanske samtidigt ger mig in på något jag inte har kunskap för.

    Textalk förstår jag utan problem.

    #158045
    phoneyard
    Deltagare

    Hur ofta behöver man uppdatera Prestashop då? Kan det vara säkerhetsrisk att inte göra det?

    #158037
    phoneyard
    Deltagare

    @FredrikGust 58627 wrote:

    Man köper ett tema att utgå från om man inte vill bygga det helt från grunden själv. Ett bra tema kostar från en femhundring och uppåt.

    Att köra prestashop är inte helt gratis heller. Troligtvis kommer du behöva köpa några tillägg som gör livet enklare för dina kunder och dig själv. Troligtvis behövs någon modul för betalning, paysons egen är tex inte så bra.

    Du kommer behöva ett konto på ett webbhotell som har riktigt bra tilldelning av resurser till prestashop.

    Även om grunden är gratis vågar jag nog påstå att textalk är billigare än prestashop för motsvarande funktionalitet det första året. Om man däremot vill ha flexibiliteten och möjligheten att fixa själv och har tid och kunskap är det en riktigt bra programvara.

    Den riktigt stora kostnaden med att driva ehandel i början är kostnaden för marknadsföring och finns där oavsett butikslösning.

    Rådet från mig är alltså: kör gärna Prestashop men inte för att den är gratis utan för att du gillar den, är införstådd i problematiken med uppgraderingar för säkerhet, kan fixa i design och mallar och kan tänka dig att lägga en slant på att köpa moduler till den. I annat fall är hyrlösningar väldigt bra och även prestashop finns att hyra.

    Jo funderar på att köpa en färdig design.
    Nej jag har förstått att det inte är gratis heller men modulerna är väl engångskostnader? Vill bli av med så mycket månadskostnader som möjligt. Har lärt mig mycket webbdesign själv och kan bygga hemsidor men det här känns lite svårare men jag kan säkert sätta mig in i det.

    Om man uppdaterar prestashop måste man då köpa nya uppdateringar på modulerna?

    Jag vet inte om det finns andra lösningar på ett problem jag har med textalk. Om jag skaffar min domän via binero och vill ha e-postkonton så måste jag ju ha ett webbhotell konto på binero, då blir ju det en månadskostnad + textalks månadskostnad, då blir det väldigt dyrt helt plötsligt för något så litet.

    #158027
    phoneyard
    Deltagare

    Tar dom en viss % av summan då eller?
    Tycker det verkar lite klurigt att göra en design dock. Har du gjort din sida själv?

    #158025
    phoneyard
    Deltagare

    @Parvelito 58621 wrote:

    Ett Textalk BAS-abonnemang kostar 3480kr/år eller 290kr/månad. Om det är för dyrt så vet jag inte riktigt vad ni har för ambitioner med er hemsida.

    Tycker det blir för “låst” med bas konto på textalk helt enkelt. Letar därför efter andra alternativ :)

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)