Forumsvar skapade

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #180741
    playwood
    Deltagare

    Snyggt! en varning och där med också tips!
    eran sida bygger på vad man oftast varnar ovana köpare för “är det för bra för att vara sant brukar det också vara det”
    ni borde ha någon form av ” tackflöde” kopplat till reco.se eller liknande sidor, facebook kanske. skulle sälja mera om det finns någon form av “källa” på att det fungerar.

    #180740
    playwood
    Deltagare

    hur går det. 12 januari står det att den ska öppna?

    #178137
    playwood
    Deltagare

    Jag använder inleed.se då det är väldigt billigt och jag haft bra erfaranhet av supporten där tidigare. 200 kr om året 5GB lagring och typ 50GB transfer är väl deras billigaste paket.

    dock är det cPanel så du får starta upp prestashop själv och sen tar den backuper beroende på bina inställningar, du kan även få de backat till dropbox eller FTP samt andra platser. Prisvärt om man är i startgroparna.
    De kan även hjälpa till med domäner epost och SSL certifikat

    #178136
    playwood
    Deltagare

    Jag körde på woocomerce och bytte till prestashop. det tar en stund att lära sig alla detaljer i prestashop. men den största skillnaden jag märkt är att prestashop är TUNG i motorn. woocomerce är väldigt lätt att sabotera med fel css och en uppdatering samt någon betal modul som inte riktigt hade stöd.

    aldrig haft problem med prestashop, har idag även Fyndiq modul kopplat till den. fungerar klockrent. kör CMS/CRM system fullt ut

    #178135
    playwood
    Deltagare

    Hej.
    jag får inte känslan av att sidan är tom. men att den känns väldigt ihop tryckt. kan vara på just min skärm men jag skulle rekommendera att du utöka sidans bredd med typ en kolumn till för att inte få så mycket bakgrundsbild.

    Sen smälter prislapparna in väldigt mycket med bakgrundsbilden.
    vet inte om du kan få den att bli en bild som ser ut som en prislapp eller om det går att ändra form/färg på den så den sticker ut lite mera.
    även på produkt sidan är priset litet litet. större font kanske någon färg bakom som lyser lite, inte allt för mycket då det inte är extrapriser.

    sen i produkt vyn har du relaterade produkter vilket är väldigt bra. dock skulle det vara ännu bättre om du kanske kunde få den till vänster högt upp på produktsidan istället för längst ner då du har mycket i beskrivningen.

    samt i kundvagnen står det “item items” på engeska, jag har kört samma tema som du har och det ska gå att ändra på de till svenska.

    lite mer info i footnoten om köp villkor och leverans villkor samt vilka fraktsätt ni använder.

    men annars ser det bra ut :)

    #178134
    playwood
    Deltagare

    För att det borde finnas någon form av dokumentation om varför varan försvann ur lager. om jag har en inköps order på 20st av produkten men bara 18 ordrar på den och slut i lager.

    Väldigt oproffsigt i framtiden då vem som helst tekniskt sätt skulle kunna plocka saker ur lager. Fungerar på små företag men om jag har expansions planer så vill jag ju ha standard flöde för hur det fungerar när någon annan ska avlasta mig.

    #177155
    playwood
    Deltagare

    Jag är också väldigt intresserad! hur går det?

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)