Forumsvar skapade

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #145077
    pwi
    Deltagare

    Vilka tomtar, häng ut dem med företagsnamn säger jag.

    #137548
    pwi
    Deltagare

    Fast det är väldigt svårt att ta betalt med Klarna och annat när jag har ett Vietnamesiskt bolag så behöver nog att det sköts hemma också. Inget smink så det slipper vi iaf. Får kolla på om det lönar sig tillräckligt bra när ett partner-företag måste vara inblandat. Stort tack för hjälpen!

    #137521
    pwi
    Deltagare

    Mycket intressant information GregerA och Parvelito. Det börjar kännas som att den bästa lösningen helt enkelt blir någon form av samarbete med ett företag i Sverige där jag skickar ner varorna i bulk som de sedan tar betalt för med sitt svenska företag och skickar ut till kunderna. Då gäller det bara att hitta en pålitlig partner och ett bra sätt att dela vinsten helt enkelt.

    #137514
    pwi
    Deltagare

    Tack för snabbt svar Parvelito!

    1. Hur löser t ex. Amazon det där med moms och tull? För det är inget som jag märkt när jag varit hemma och beställt från dem. Tror du att 7-8 dagars leveranstid är en konverteringsdödare?

    3. Tack! Kollar vidare på detta.

    Funderar även på att samarbeta med en befintlig e-handlare i Sverige mot % på varje såld produkt. Det kanske är den bästa lösningen för både lager och betalningslösningar.

    #137116
    pwi
    Deltagare

    Riktigt kul produkt som sagt. Hoppas det går bra, och det skulle vara intressant med siffror på hur det går med försäljningen senare. Jag blev lite sugen på att sälja dessa produkter här i Vietnam.

    #106776
    pwi
    Deltagare

    Tack for svaret, dock har jag bara hort om trubbel med Paypal i Vietnam. Nagon som anvant nagot annat, jag tankte testa AlertPay om jag kan fa min Vietnamesiska affarslicens verifierad dar. Nagon som testat?

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)