Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 14 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #162913
    Roger
    Deltagare

    Folk och företag säger att det inte är skillnad, men det är det i alla fall. Om något är utvecklat i PC så märks det, även om det är små detaljer. Oftast inget att haka upp sig på. Nu har Jetshop uppdaterat gränssnittet och håller på att avlusa det från missar och buggar. Förhoppningsvis har någon utvecklare skaffat sig en Mac. Självklart bör alla operativsystem provas grundligt för e-handelsplattformarna.
    Jetshops support är fantastisk. Rekommenderas.

    #155260
    Roger
    Deltagare

    70% av köpen är Klarna faktura. Tar 19 kr i fakturaavgift. Ungefär 400 kr i snittorder.
    Tycker det är konstigt att folk föredrar faktura framför kortköp även på små belopp för femtio spänn. Payson var det nästan ingen som använde så jag slutade med det.
    Har sett en liten ökning av kortköpen på sista tiden men det kan vara en ren tillfällighet.

    #153248
    Roger
    Deltagare

    Har också funderat på byta bort Jetshop. De är urduktiga på support men gränssnittet har varit bedrövligt emellanåt med 11 klick för att lägga in en bild (Nätbutiker har rätt många bilder, så även min). Numera har de minskat på antal klick efter en uppdatering jag råkade få.
    Jetshop Mini har som standard just “jetshopmini” som url vilket ser fruktansvärt oseriöst ut. Hur tänker jeshop egentligen? Med en liten kostnad kan man givetvis byta url.
    Nästa nivå på jetshop heter professional som kostar 1495 i månaden. Då ingår ändå inte kortbetalning.
    Bra service men dyrt. Ska jag upp en liten nivå med funktioner så blir det väldigt mycket dyrare.
    Textalk lockar med betydligt lägre priser. Vet inte hur mycket sämre nätbutik det är, men helt klart känns det lockande för en anstängd plånbok.

    #139660
    Roger
    Deltagare

    Säljer det bättre att visa antalet hemma på lager?

    #139191
    Roger
    Deltagare

    Tycker sajten är ovanligt snygg. Underkategorierna syns tydligt när man klickat och nästa uppslag kommer fram, plus att underkategorierna ändå syns tydligt till vänster.

    #139023
    Roger
    Deltagare

    Februari var en riktigt svag månad. Nästan så man undrar om marknaden kraschat. Januari var däremot riktigt bra, bästa hittills. Mars fortsätter svagt.

    #123745
    Roger
    Deltagare

    Hej Stefano, är alldeles övertygad om att ni gör så gott det går på Jetshop. Nyrekrytering låter lovande, så ni inte kör slut på den befintliga personalen, så de orkar och hinner supporta oss kunder.

    @Stefano Crozzoli 20659 wrote:

    Hej Roger,

    Vill börja med att tacka dig för ditt inlägg, det bevisar att vi hela tiden måste bli bättre på kundservice.

    Jag är medvetna om att det ibland uppstår väntetid för komma i kontakt med vår support. Support gänget jobbar stenhårt för att hjälpa dig och övriga kunder. För tillfället håller vi på med ytterligare rekrytering av supportmedarbetare för att förstärka teamet.

    Oavsett om du har en Mini Commerce eller Professional Commerce betyder du lika mycket för oss på Jetshop så fortsätt att ringa oss.

    Återigen stort tack, det gör att vi kan fortsätta vårt arbete att förbättra oss och ge en ännu bättre service till dig och alla andra kunder.

    Med vänlig hälsning

    Stefano Crozzoli

    Försäljning & Marknadschef

    #123715
    Roger
    Deltagare

    Har också Jetshop. Ringa dit är helt hopplöst. Tror Jetshop har växtverk och hinner inte med oss kunder. Folket jag pratat med är dock väldigt trevliga och engagerade, även om viss information diffar då personalen använder versioner med alla tänkbara funktioner och jag kör med lilla Jetshopmini som är så obetydlig att det känns som Jetshop inte alltid förstår vissa egenheter eller förväxlar med Professionals finesser. Detta beror inte på arrogans på något sätt. Bara att Jetshop-administrationen är en smula ovana vid Jetshopminis lilla grodperspektiv.

    #121829
    Roger
    Deltagare

    Vore det inte bättre med en fungerande sökfunktion i forumet så vi nybörjare kan söka efter relevanta diskussioner?
    Nybörjare eller vad som helst, blandning av olika slags människor berikar ett forum. Att börja sortera folk från folk är inte min melodi.

    #121776
    Roger
    Deltagare

    Har också funderat på stämpel att sätta loggan på paketen. Det höjer känslan en aning tycker eller tror jag. Fast tejp är inte fel det heller.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 14 totalt)