Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 306 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #176420
    sailorcap
    Deltagare

    Hitta på en leverantörskontakt från Kina och skapa ett gmailkonto.

    #175042
    sailorcap
    Deltagare

    @Qarillion 77791 wrote:

    Vi har gjort exakt samma resa som dig här. Faktura i egen regi och sedan lagt över det på Svea istället.

    Problemet är att om du blir utsatt för ett bedrägeri som jag också kallar det när folk vet att dom inte kommer betala, så finns det en stor risk att det blir ringar på vattnet. Det verkar sprida sig väldigt fort om något som inte borde gå igenom kreditkollen ändå gör det.

    Vi har kunder dagligen som ringer och säger att dom inte vill ge sina kortuppgifter på nätet och inte heller vill betala 29:- i fakturaavgift. Och vi har valt att vara ganska hårda med folk här för att slippa sköta kreditkontrollerna och eventuellt åka på blåsningar i slutändan.

    Jag hade aldrig någon som klagade på betalningsalternativen vi erbjöd, dvs kortbetalning och faktura (49kr fakturaavgift). Kunde de inte acceptera det fick de gärna handla någon annanstans.

    #175038
    sailorcap
    Deltagare

    Gör det enkelt för er själva. Skicka ny produkt till kund. Försök att undvika lägga energi på sånt. Jag vet att det ibland kan ta emot…

    Jag drev tidigare en e-butik och började med fakturering i egen regi. Alla bedrägerier (det kallar jag alla som beställer och vet mig sig att de ej kommer betala) tog väldigt mkt energi. Jag la sedan ut fakturering på Svea. En stor lättnad!

    #173539
    sailorcap
    Deltagare

    Om ni har en webbplats med engelskt innehåll så är det inte konstigt att ni har mer trafik från usa och uk. Har ni en svensk webbplats med svenskt innehåll bör ni få svensk trafik

    #137848
    sailorcap
    Deltagare

    Se till att framhäva produkten mer i bilderna. Mycket död yta på bilderna nu. Tycker även jag att du borde ha vit bakgrund.

    #129998
    sailorcap
    Deltagare

    Såld till DEGE IMPORT

    #128652
    sailorcap
    Deltagare

    Inredningsbutik till salu – uppdaterad

    #128651
    sailorcap
    Deltagare

    uppdaterad

    #127963
    sailorcap
    Deltagare

    Nu har det gått 6 månader sedan jag först hade ute butiken till salu. Vi har nu nästa dubblerat kundregistret och gjort oss av med PPC avtalet via mediaanalys (dvs återigen i egen regi nu).

    Annons uppdaterad

    #126935
    sailorcap
    Deltagare

    Efter att jag blev totalt less på alla bedragare så valde jag att gå från faktura i egen regi till Sveawebpay (som jag nu haft sedan februari). Det känns jäkligt skönt att inte behöva gå på magkänsla eller vara misstänksam. En sak gemensamt för 90% av de som ej har betalt är att beställningen är 50-150% över snittvärdet.

    Jag har ännu inte skickat någon till kronofogden p.g.a de flesta av bedragarna hamnade där kort efter beställningen hos oss. Någon annan skickade alltså filurerna till fogden. Om dem inte har några tillgångar eller inkomst så får man ändå inte pengarna tillbaka direkt. Fakturorna ligger och tickar dyr ränta som en gång i framtiden kommer svida för dessa personer.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 306 totalt)