Forumsvar skapade

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #187012
    Sina_1
    Deltagare

    Perfekt! Stort tack Ola!

    Ska läsa och testa. Säger till om det funkar för mig också.

    #187006
    Sina_1
    Deltagare

    @pulzion 94659 wrote:

    Amazon accepterade ett kontobevis tillsammans med 1 månad transaktioner bak i tiden.

    Nordea fixade detta till oss.

    Vilken information står på kontobeviset?

    #187003
    Sina_1
    Deltagare

    Håller med helt och hållet! Känns inte som att det ska vara så svårt att ge ett ordentligt svar och ge en lösning. Speciellt när det verkar vara flera som har samma problem…

    #186617
    Sina_1
    Deltagare

    Hittade nu att man ska registrera sig sepratat på DHL också.

    #186616
    Sina_1
    Deltagare

    Vi säljer också mesta dels småsaker under 2 kg och har hittills kommit undan med att bara skicka med Postnords varubrevlösning. Det är en billig lösning om man säljer småsaker.

    Signa upp på ett företagsavtal med Postnord. Du kan börja med att skriva in varje order för hand i deras online-verktyg (Pacsoftonline), om du har relativt få ordrar per dag. Och då kan skriva ut varje fraktsedel på en vanlig laserskrivare. Du kan skriva ut på vanligt papper och tejpa på varje paket eller så kan du köpa anpassade fraktsedlar för packsoftonline så blir det smidigare.

    Borde även gå att integrera med alla vanligt förekommande e-handelsplattformar, men vi har inte kommit så långt.

    Tänk också på att varubrev har ganska strikta krav vad gäller vikt och storlek på paketen. Vikten måste vara minst 150 gram, men vi fuskar med vikten och skickar lägre vikter också. Har aldrig varit ett problem. Storlek på paketen har vi aldrig behövt överskrida, men om man överskrider måtten så får man extra avgift på 5 kr (sägs det).

    En nackdel med varubreven är att de måste lämnas in på Postnords företagscenters. Det sägs att man kan lägga dem i brevlåda, men vi har inte vågat chansa. Har även frågat personalen på företagscenter om man får lägga dem i brevlåda och svaret blev nej. Priset att skicka med varubrev är 22 kr, men kan variera beroende på vikten.

    För tyngre och större saker har vi signat upp oss på Edge-programmet som de erbjuder här på E-handel.se. Då får man specialavtal med DHL, Schenker och andra fraktbolag.

    #186478
    Sina_1
    Deltagare

    Jag kan höra er utvecklare bittert muttra “sluta använd firefox…” :D

    #186474
    Sina_1
    Deltagare

    När man kommer in på startsidan träffas med av 25% vit yta i övre vänstra hörnet. Är det en bugg som inte funkar i min Firefox?

    För den rullande texten över skärmen kunde jag läsa två ord i taget och det rullade för sakta för att jag skulle sitta och vänta ut hela texten. Tror att en bild eller ännu hellre en video förmedlar skulle förmedla det som gör er unik bättre än en rullande text. Men jag kunde inte heller se bilden som väl troligen ska finnas där :)

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)