Forumsvar skapade

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #183595
    SmartCases
    Deltagare

    Kör med Tictail! Gratis och lätt dock så kan man känna sig lite fast i temat:)

    #183594
    SmartCases
    Deltagare

    @Kocken 89980 wrote:

    Posten tar inte imot fler kunder just nu till MyPack Home Small, de har en de lstrul med det och väntar in nästa utvärdering i slutet av maj.

    Vad gäller varubrev, känns det som att Posten håller på att lägga om från delvis spårbart till inte spårbart. De fallerar i alla led för oss just nu, Varubreven “läses” i bland in av Posten och går de till ombud så låter ombuden allt oftare bli att läsa in det. Så kunderna får ingen avisering alls på vägen och spårar de varubrevet så får de en fin text om att Posten inväntar det från oss.

    Jag kontaktade en säljare för 2-3 veckor sedan och de har fortfarande inte aktiverat det hos mig (mypack home small). De sa att under nästa vecka skulle jag få svar osv. Vet du vad som strular?

    #183694
    SmartCases
    Deltagare

    @Dogpatch 89864 wrote:

    UPDATE!
    Fick precis veta att Postnord för en vecka sedan lanserade en Varubrevstjänst som kallas för “MyPack Home Small” vilket är en fullt spårbar varubrevstjänst som tillåter upp till 3 kilo. Kostar drygt dubbelt så mycket som varubrev, vilket iofs är ganska mycket pengar. Men kan vara värt att kika på!

    MTD är fortfarande klart billigast.

    Är intresserad av detta då MyPack Collect och Home är för dyrt. Vet du om det är försäkrat?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)