Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #185567
    starta-blogg.se
    Deltagare

    Mina personliga tankar är att du är i ett alldeles för tidigt skede. De flesta affiliatenätverk har ingen startavgift idag så alla deras intäkter kommer från försäljning.

    För mig låter en “genomlysning” som att du bara utforskar och inte har någon befintlig försäljning? Varför skulle affiliatenätverk och affiliates vara intresserad då, när det finns en sån stor marknad av företag som redan har mycket försäljning och som ännu inte kör med affiliatemarknadsföring? Där ligger nog deras första prioritet!

    MVH

    @Expat 92557 wrote:

    Jag har sysslat med e-commerce från andra sidan jorden (Kina) sedan många långa år tillbaka och har inom det haft viss erfarenhet av affiliates, mestadels god.

    Nu hjälper jag till i en för mig ny branch (den juridiska) och finner att inget affiliatenätverk i Sverige ens vill återkomma med svar när jag kontaktat dem för en genomlysning av området.

    I stora drag handlar det om en del av den juridiska inhemska marknaden där det finns tusentals månatliga kundtillfällen (ökar årligen, med större adaption av onlinebeställningar), varje order skulle kunna betala ut plus 500kr till en affiliate. Enligt min mening verkar området dessutom inte vara särskilt mycket konkurrensutsatt. Men ändock får jag kalla handen.

    Är det någon här inom affiliate branschen som kan förklara för mig vad som krävs för en ny marknad skall vara intressant ur affiliatesynpunkt?

    #184686
    starta-blogg.se
    Deltagare

    Det beror helt på hur konkurrens utsatt sökfrasen är. Är det en eller sex annonser på första sidan på Google? Vilken position har du? Jag skulle säga att på riktigt konkurrensutsatta ord kan jag vara nöjd med 4 % Ctr. Annars siktar jag på 10-20 %.

    #184685
    starta-blogg.se
    Deltagare

    Håller med om att ni bör skaffa er schyssta positioner i det organiska söket innan ni börjar med SEM. Annars får ni betala dyrt för den betalda trafiken. Satsa SEO i 12 månader till att börja med och öka sucessivt upp SEM under perioden på det som ni rankar på. Men det kan säkert båda företagen hjälpa er med på ett utmärkt sätt.

    #184348
    starta-blogg.se
    Deltagare

    Jag skulle säga att för bli en bra beställare av SEO, måste du kunna en del om SEO.
    SEO är lite som bonussystem. Man tenderar att belöna kortsiktiga resultat, som kan ha nåtts med extremt hög risknivå.

    Det finns en hel del mindre noggranräknande företag, så var försiktig. Brath och Pineberry är två bra val.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)