Forumsvar skapade

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #191472
    superspararen
    Deltagare

    Även https://digitaltailor.se/ är ett varumärke jag rullar på med där vi sysslar med programmering och sökordsoptimering. Vill någon ha hjälp att ranka nummer ett så är det oss ni ska komma till. Vi har erfarenhet från att ranka upp hemsidor högst upp inom notoriskt tuffa marknader som taxibranschen, utkörning av mat och nu energimarknaden. Vi är ett helt team som jobbar med detta för att growth hacka online.

    #191471
    superspararen
    Deltagare

    Driver dessutom https://elval.se/ som har ytterligare information kring elbranschen med information kring nätbolag och nätavtal.

    #191470
    superspararen
    Deltagare

    Hallå forumet! Filip heter jag och pressar priserna på elmarknaden med min senaste tjänst https://elbyte.se/ där elbolagen i toppen erbjuder kampanjer på elpriset och gratis månadsavgift upp till 18 månader. Det är mitt mål att se till så kunderna alltid ska få lägsta möjliga pris i starten vid deras resa hos elbolaget. Förhoppningsvis gillar man det man får ut av elbolaget och stannar där under en längre horisont men om man är riktig medveten som kund så byter man elavtal en gång per år för att nyttja kampanjer maximalt.

    Tänk på att det inte är elbolagen själva som sätter spotpriset, som ligger till grunden för elpriset, utan det är utbudet och efterfrågan på Nord Pool som bestämmer vilket elpris de har att utgå ifrån när de kör påslag eller rabatter ut mot kunden. Vi har idag en stor elproduktion från fossilfria energikällor redan men pga att elnäten kräver el hela tiden så kan inte grön el stå för all el. Detta då man inte hittat effektiva sätt att lagra den på ännu. Har ni några frågor kring elmarknaden går det super bra att kontakta mig här eller på vår hemsida. Vi hörs!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)