Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 14 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #182288
    SWE52
    Medlem

    Tycker CDON är bra, men att det är helt felaktigt att de och alla andra kanaler har en procentuell beräkningsmetod per såld vara. CDON gör precis som banker och betalleverantörer, och det kanske är relativt försumbart om det handlar om 0,5-3%, men när den ligger på 15%+10kr så kan det motsvara hela marginalen och till och med att man går back i många försäljningar. Kontentan är ju att du som handlare är gratis lagerarbetare! Som det är nu så blir moroten för en ÅF att sälja enbart krims krams för småpengar, ex under 300 kr. Ju billigare produkt desto bättre procentuell marginal. Hur vore det om man tittar på absoluta pengar istället, då kanske några ehandlare kan bli lönsamma! Procenten är mao helt ointressant. Vem var det som sa detta? Ja just det en gammal gubbe från älmhult som började sälja möbler….:)

    #179346
    SWE52
    Medlem

    Bump på denna!

    #175966
    SWE52
    Medlem

    Tack Krus för din positiva kommentar om oss !

    Tanken är att få detta löst under september. Detta med tanke på kommande julförsäljning som står inför dörren, då jag vet att det är 110% arbete som väntar. Ser gärna att intresserade hör av sig så snart det går genom att skicka sin CV/profil, email och kontaktuppgifter så kan jag skicka över ett dokument/BP inom kort om upplägget jag har tänkt mig. Mvh/Olaf

    #172182
    SWE52
    Medlem

    Jag fick info av adwords/merchant att det krävs att man skapar en egen feed till google shopping om man vill ha med alla sina produkter i databasen och dessutom med aktuellt lagersaldo, om man inte vill skapa en XL/txt enligt tidigare svar. Vi provade att skapa ett eget script/funktion för det och det fungerar bra, så nu matar vi ut ca 1500 artiklar med automatik som uppdateras flera ggr/dag.

    #170658
    SWE52
    Medlem

    Vad innebär pluskontot hos Teller?

    #170653
    SWE52
    Medlem

    Ja snurrigt värre i det beslutet och det ligger med all säkerhet på inkompetens hos personen som arbetar på Nordea kortinlösen med tanke på substansen i de frågor han ville ha svar på.

    Aha, jag trodde man var tvungen att använda husbanken där vi har vårt företagskonto till kortinlösenavtalet. Ska kolla upp Teller direkt.

    Min plan är att använda Certitrade.

    #170648
    SWE52
    Medlem

    Det är främst våra parfym och hudvårdsprodukter via eget lager. Allt är kända varumärken och äkta varor och 100% korrekt försäljning utefter de EU regler vi har med parfym och hudvård i Västra Europa. Så det är klart man ställer sig frågande till det agerandet och det borde vara nåt byråkratiskt beslut som ligger bakom.

    #168371
    SWE52
    Medlem

    Du har säkert hört detta förr men ta en titt på Prestashop, då har du ett system som går att växa i, som är framtidssäkert och som dessutom innehålller alla funktioner du behöver som seriös ehandlare och som nybörjare. Det är Open source dvs tankar ner gratis. Många migrerar till prestashop när de går i taket med sina gamla lösningar. Jag talar av egen erfarenhet. Sedan finns andra open source plattformar också att titta på förstås. Mvh

    #166343
    SWE52
    Medlem

    Finns det en modul för prestashop också? Mvh/Olaf

    #162535
    SWE52
    Medlem

    Stort tack för infon! Jag anade att det skulle skilja stort mellan dem, varför jag ville kolla med lite andra e-handlare vad ni har valt för lösningar./O

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 14 totalt)