Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 21 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #185742
    timint
    Medlem

    Jag kan hjälpa dig komma igång med LiteCart om det kan vara något som passar dig?

    #185741
    timint
    Medlem

    @EgenSajt.se 92810 wrote:

    Är inte det samma sak?

    Utmärkande för just webbutik är ett katalogsystem för produkter och en varukorg. Webbplatser med betalsystem har kanske istället en informationssida om varan/tjänsten som inte nödvändigtvis är förankrad i databasen och därifrån kan kunden ta sig direkt till betalning.

    #184978
    timint
    Medlem

    @info Den är gratis, man hostar den själv. Intäkter kommer från add-ons där det både finns gratis och kommersiella add-ons.

    #184894
    timint
    Medlem

    Hej @eclipsetomten. Jag fick aldrig någon notis att du skrivit i tråden så här kommer ett ganska sent svar. Nu har jag sett till att det ska gå ut mail till mig när någon skriver forumstråden. :)

    Om det är Fortnox som besitter informationen så behöver du ett bakgrundsjobb i LiteCart som anropar Fortnox API och synkar status för dina inbetalningar. Fortnox har ett underbart API att arbeta med.

    Jag håller just nu på att färdigställa en koppling till Fortnox åt två kunder. Kopplingen kommer att sända in orderunderlaget för att skapa fakturor/kontantfakturor i Fortnox. Om detta är av intresse och/eller om du vill ha en integration mot Fortnox så hör av bara av dig. =)

    #181677
    timint
    Medlem

    Hej vad kul att höra. :)

    Hur mkt jobb som innefattar en uppgradering skiljer från butik till butik. Allt beror på hur många add-ons och egna modifikationer du lagt in. En omodifierad butik uppgraderar du på ett ögonblick med ett enda klick.

    Flera add-ons fungerar redan i 2.0 utan uppdatering, exempelvis frakt- och betalmoduler. Nya versioner av add-ons finns på hemsidan för nerladdning. Eftersom nästan alla add-ons är plug ‘n play så rör det sig oftast om minuter att föra in uppdateringarna.

    Mallsystemet har fått en uppgradering vilket innebär att ditt egna tema för 1.x inte kommer fungera i 2.x. Detta är dock goda nyheter då du kan göra så mkt mer i mallarna för 2.x.

    Om du har hårdkodat ändringar direkt i LiteCart’s kärnfiler kommer dessa att skrivas över när du laddar upp nya versionen. Kolla gärna wikin hur du gör för att dina ändringar ska klara uppgraderingar i framtiden. https://wiki.litecart.net/doku.php?id=how_to_upgrade

    #184011
    timint
    Medlem

    Se länk nedan hur du konfigurerar det i LiteCart:
    https://demo.litecart.net/admin/?category_id=0&app=catalog&doc=edit_product

    Du hittar det under fliken Options och Stock Options.

    Grupperna definierar du under Admin -> Catalog -> Option Groups
    https://demo.litecart.net/admin/?app=catalog&doc=option_groups

    #183701
    timint
    Medlem

    Bigsamab använder osCommerce eller nån av klonerna. Gillar du osCommerce så kolla in LiteCart som också är en snabb lättviktig plattform. Jag jobbar som e-handelsutvecklare och nästan alla mina gamla osCommerce kunder har gått över till LiteCart. Några enstaka kunder ligger kvar ännu med osCommerce och några få valde OpenCart.

    osCommerce finns fortfarande men det händer inte mycket på utvecklingsfronten längre. LiteCart är toppmodern och använder Bootstrap, senaste jQuery 3, är anpassad för PHP 7.1, MySQL 5.7 osv. Enkel att lära, enkel att modifiera själv.

    Skapa en egen uppfattning vad du tycker:
    https://www.litecart.net/demo

    WooCommerce är ganska tungladdad, särskilt när din databas börjar växa. Fördelen är att WooCommerce har mycket add-ons att bjuda på.
    https://demo.woothemes.com/storefront/

    #183496
    timint
    Medlem

    Testa LiteCart som är skriven just för hög prestanda.

    #182856
    timint
    Medlem

    JanMikael: Det finns add-ons för pris per kundgrupp. Gästutcheckning är standard i plattformen.

    #182822
    timint
    Medlem

    Letar du efter en hostad tjänst eller en plattform du själv besitter?

    LiteCart har hög prestanda, är lätt att modifiera och är väldigt användarvänlig.

    4-litecart-performance.png

    2-litecart-admin.png

    http://demo.litecart.net/admin/

    Skapa en brygga kan du göra med bakgrundsjobb eller ordermoduler. Klarna Checkout och Svea Ekonomi finns. Enstegsutcheckning för snabb konvertering.

    https://www.litecart.se

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 21 totalt)