Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 58 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #182586
    timpelt
    Medlem

    Tack för svar. Tanken är väl att försöka balansera detta med fyndig och kanske cdon också. När jag gjorde en test försäljning på fyndiq och hade bara 17 produkter fick jag endå ihop 4000 på två månader om man inte räknar moms och skatt Frågan är då om man ska riskera ännu mer och chansa på att öppna ett fysisk butik i samma veva, men då blir det ännu mer utgifter.. Mat på bordet har jag knappt nu heller och inget jobb.

    #182582
    timpelt
    Medlem

    Hur mycket rekommenderar ni då? Ganska säker på att många webbshoppar har börjat med inte så mycket pengar, inte alla som har sin Stockholms pappas startkapital att röra sig med.

    #182577
    timpelt
    Medlem

    @Ekraft 88385 wrote:

    Om du skall försöka bekosta lokal och liknande så är varor för 32kkr inte särskilt mycket. Om vi antar att du behöver sälja för 150kkr/månad för att täcka marknadsföring, lokal och lön, och ditt TB är 50% så kommer varulagret inte ens att räcka två veckor.

    Hur många produkter man skall ha står skrivet i stjärnorna, men är det inte en väldigt unik produkt man säljer så är en webbutik med färre än 500-1000 varor ganska öde. Pratar vi om “allt för din hund” så brukar det ju i vanliga små zoo-butiker finnas massor av olika varor till salu, och jag tror att en kund som skall nätshoppa inte nöjer sig med ett mindre utbud på nätet. Möjligen om du är väldigt billig, men då blir det svårt att leva på det istället pga låga marginaler.

    Gammal butik, heminredning och presentartiklar ska denna butik sälja. Första 6 månaderna är inte räknat med att ta ut en lön utan det är efter 6 månader min lön kommer från annat håll så den behövs inte räknas in. Sedan ligger lokalhyran på ungefär 3200 i månaden. Coolstuff te.x har bara 753 produkter. Edit Om vi inte missuppfattar varandra helt här, jag pratar om unika produkter. Dvs inte hur många av varje produkt

    #182261
    timpelt
    Medlem

    @BrunoH 88236 wrote:

    Hej, Telavox Flow använder vi. Vi får från de en fast nummer (kan välja riktnummer tex 010) som är kopplat till en växel i molnet. Man kan spela in sina egna välkomnstmeddelande mm. Och vidare koppla växeln till flera mobilnummer. Och gissa vad vi betalar? Ja hela 0kr+moms 😂 Ja sen kan du självklar köpa till olika tjänster.
    Mitt tips registrera dig på deras hemsida och kolla upp tjänsten som är gratis- fungerar den för dig så sparar du en slant, om den inte passar dig så förlorar du ingenting heller.

    Mvh
    Bruno

    Tack så jättemycket! Var exakt något sånt där jag letade efter. Perfekt tack :)

    #182345
    timpelt
    Medlem

    Angående softboxarna har dom själv dom är riktigt bra :)

    #182344
    timpelt
    Medlem

    Idag behöver man inte krångla till det med dyra kameror du har ju den redan, mobilen. Dvs om du har en smart phone, man ska inte stirra sig blint på mega pixlarna. Jag har en telefon för 2000 som nästan tar bättre bilder en canon 5d ;). För att få en snygg bakgrund använd den här med lamporna https://www.netonnet.se/art/foto/fotostudio/falcon-eyes-foldable-photo-box/229113.9019/

    #180290
    timpelt
    Medlem

    Här köper du 50 upplysningar för 299 kronor vilket blir 6 kr kreditupplysningen. https://www.extrakoll.com/prices.php

    #180281
    timpelt
    Medlem

    @blazern 85370 wrote:

    Allt beror ju på hur mycket kunder som ringer, vi kör ett vanligt mobilabonnemang hos Vimla för 80 kr/mån och kör med samtal väntar, då ser man ju i varje fall vem som ringt. Vi har dock inte mycket telefonkunder samtidigt.

    Precis, eftersom jag vill skilja på kundtjänstnummer och jobbtelefonsnummer så skaffade jag skype nummer. Den vidarekopplar direkt till min jobbtelefon och sen kan jag ställa in att den kopplar direkt till en röstbrevlåda när jag inte vill att kundtjänsten ska vara öppen. 59 kronor i månaden för skypenummer tycker jag är bra

    #180278
    timpelt
    Medlem

    Ett annat sätt är ju att skaffa ett skypetelefonnummer för 199 kronor i månaden . Men då tutar det ju som sagt upptaget men antar att kunden kanske ringer upp.. Det jag har märkt nu med dom svenska alternativen är att månadskostnaden kanske är låg, men uppkopplingsavgiften är betydligt värre.

    #180275
    timpelt
    Medlem

    Ska kolla på centrex tack. Det är exakt något sånt här jag letar efter http://www.evoice.com/

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 58 totalt)