Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #171348
    tshirtbar
    Medlem

    Skickade precis iväg ett mail till dig, hoppas du får tid att läsa igenom det!

    //Juri – Tshirtbar

    #169008
    tshirtbar
    Medlem

    @Dan 70504 wrote:

    Det är lön oavsett hur du överför pengarna till mottagaren. Enda sättet att komma runt det är att slussa pengarna via ett affilliateprogram eller att partner använder en faktureringstjänst som frilansfinans.se eller bolagskraft.se

    Men anställda blir de oavsett, enda skillnaden är i vilket bolag.

    Tack Dan för hjälpen! Lösningen vi har kikat på nu är att låta kunden skapa sitt eget paypal-konto där försäljningen av plaggen kommer in och fakturera honom för trycktjänsten.

    #168988
    tshirtbar
    Medlem

    @Ekraft 70500 wrote:

    Vad är det som är så speciellt med Paypal Premium? Som jag tolkar ditt upplägg så är det som vilken svart penningtransaktion som helst. Du betalar någon som inte har F-skatt eller är momsreggad för tjänster denne har utfört, och det kommer Skatteverket slå dig och mottagaren på fingrarna för. Om mottagaren skiter i att betala sina skatter så blir du betalningsskyldig.

    Efter att ha pratat med paypal sa dem att det inte är OK att föra över diverse summor till olika “enkla” paypal-konton medans det är OK att föra över till premium-konton.

    Självklart ska skatten betalas, jag vill dock lämna över den delen helt lagligt till samarbetspartnern likt vissa affiliate-nätverk gör.

    Frågan kvarstår, går det att göra det enligt statens alla regler och vad ska det isf bokföras som?

    #161791
    tshirtbar
    Medlem

    Intressant inlägg! Jag sitter i samma sits som du Kenan. Kör via deconetwork som du säkert har kikat på, dock hatar jag det eftersom det är hårdkodat så jag kan inte översätta viktiga delar till svenska eller ha två olika språk på sidan.

    Jag följer opentshirt ganska flitigt men känner mig fortfarande inte nöjd med deras lösning för att designa egna plagg med en DTG-printer.

    Intressant och se vad du väljer, jag kommer nog köra på någon av magentos lösningar. De må kosta en ganska saftig slant men jag personligen tror att det är värt det.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)