Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 29 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #163010
    Yvelis
    Medlem

    @FredrikGust 63628 wrote:

    Klarna är en välkänd aktör bland dem som handlar och det är väldigt enkelt att slutföra ett köp med Klarna faktura. Det gör att deras välkända varumärke kan bidra till en ökad försäljning genom att kunderna känner igen sig och känner sig trygga med att betala med Klarna. Man har en bättre möjlighet att behålla tempot i försäljningen tack vare faktura även strax innan lön när folk har slut på pengar på kontot.

    Om du går med i pluskontot får du rejäl rabatt på startavgiften, rabatt på varje fakturas administrativa avgift och en liten rabatt på den procentuella delen. Det kan sänka uppstartkostnaden något.

    Det är dock en kostnad som tickar på med bindningstid och om man väl börjar med Klarna för fakturor är det inte längre tillåtet att använda Payson för sina fakturor under tiden man har Klarna.

    Sedan finns ju Klarna Checkout också där man löser alla betalsätt, men då blir månadskostnaden dyrare. Om man står i valet att skaffa leverantör för både kortbetalningar och fakturatjänster kan det vara ett alternativ, men man ska sälja för rätt mycket varje månad för att få det att gå runt i jämförelse med Payson.

    Det sista alternativet jag skulle ta bort ur min butik vore Klarna. Det är här jag fångar in kunderna första gången. Vid framtida köp betalar dessa ofta med kort, men just första gången finns där det som skapar trygghet genom att man betalat med Klarna tidigare.

    Prismässigt finns det många andra leverantörer på uppgång. Svea WebPay är en tjänst på uppgång och det finns flera andra som prismässigt ligger bättre till än Klarna. Här är dock samma bekymmer med inlåsning i avtalen hos en del av dem vilket gör att man inte hur som helst kan byta om det inte funkade så bra som man tänkt sig…

    Jag är med i Pluskontot och det är pga av deras avtal jag faktiskt funderar på att byta. Tänkte att om fler handlar pga av att det är just Klarna så är det ju helt klart värt det.

    Jag har inte så många köp varje månad utan kommer fokusera mer på återförsäljare men vill ju fortfarande ha lönsamhet i min webbshop.

    #163009
    Yvelis
    Medlem

    @Lastbryggan 63627 wrote:

    Klarna har kampanj (KCO) nu om du kollar bannern till höger här på forumet.
    Då slipper du startavgiften, gäller t.o.m. 5 maj.

    Jo, men det gäller Klarna Checkout och vad jag vet finns inte det en fungerande modul ännu till Prestashop som jag har som plattform.

    #159766
    Yvelis
    Medlem

    Jag gör så att jag bokför själva ordern först på konto 1510 och sedan bokför jag betalningen när den kommer in på kontot och då använder jag fakturan som underlag.

    #156950
    Yvelis
    Medlem

    Stort tack för alla svar :-)

    #137799
    Yvelis
    Medlem

    Jog hoppade över Tradera och valde Epla.se istället, men det fungerar bara för dom som är tillverkare.

    #136189
    Yvelis
    Medlem

    Klickpriset ändras hela tiden och man får helt enkelt kolla ofta och justera. Ibland blir det lågt klickpris och ibland får man sätta ett högt för att få några visningar. Man ser resultat ganska snabbt. För mej ger FB annonsering mer än Adwords

    #135662
    Yvelis
    Medlem

    @Tomas 33915 wrote:

    Hur lägger du upp produkterna på iPaden?

    Det gör jag på mitt konto hos dom via datorn.

    #135656
    Yvelis
    Medlem

    @precis en sån 33908 wrote:

    Vet ni vad maxbeloppet för försäljning är per dag?

    Företagskonto
    Med kortläsaren kan du ta max 15 000 kronor per transaktion eller 50 000 kronor per 24 timmar. Utan kortläsaren kan du ta max 500 kronor per 24 timmar. Minsta belopp per transaktion är 10 kronor både med och utan kortläsaren.

    Taget från deras hemsida

    #135651
    Yvelis
    Medlem

    Jag har också skaffat iZettle, jag använder den till min iPad och där lägger man upp produkterna så att man har som en liten ehandel i iPaden. Jag fick kortläsaren efter bara en dag!

    #135073
    Yvelis
    Medlem

    Jag köpte ett tema till min butik, och jag är supernöjd. Jag har ändrat lite men inte mycket.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 29 totalt)