Medlemsbiljett – NXT Nordic

Oslo Spektrum Arena | 23 oktober 2024

Medlemsbiljett – NXT Nordic

NXT Nordic är tillbaka på Oslo Spektrum Arena den 23 oktober 2024. Delta på en actionfylld dag och få de senaste affärsinsikterna. Ta del av samtal, nätverk och potentiella partnerskap med ledande experter.

Årets tema: The Future of Commerce Technology

Nya teknologiska lösningar utvecklas snabbare än någonsin tidigare och formar handelsbranschens framtid i en takt vi tidigare inte har sett maken till. Hänger du med när konsumenterna kräver det senaste inom handelsteknologi?

I år kommer NXT Nordic att fokusera på de lösningar och tjänster som säkerställer att kunderna väljer just dig när de gör sitt nästa köp. Vi kommer att dra nytta av branschens ledande experter inom handelsteknologi för att säkerställa att vi tillsammans skapar en e-handelsbransch som alltid är steget före. Välkommen till NXT Nordic 2024 – Framtidens handelsteknologi.

Besök NXT Nordics hemsida här!

Ehandel Plus-Biljett

Standardbiljett

Ägare eller anställda i fysiska butiker och/eller e-handel

+ 1 195 NOK för middagsbiljetten

3 995 NOK

1 997 NOK 

Hämta din rabattkod här

Bli medlem eller logga in.

Ehandel Plus är kostnadsfritt och ger dig som medlem exklusivt innehåll, rabatter på bland annat utbildningar, tjänster och event. Du kan också utforska all kunskap i vårt diskussionsforum tillsammans med andra e-handlare i branschen.

Logga in:

Bli medlem (Kostnadsfritt!)

Lämna en kommentar