Åhléns börjar sälja sexleksaker

Exklusiv e-handelssatsning.

När allt fler vill handla på nätet har Åhléns i tur och ordning stängt varuhus, lanserat gratis hemleverans och utökat e-handelssortimentet med bland annat Rapunzels löshår. Nu tas ännu ett nytt grepp för att locka kunderna till företagets nätbutik.

LÄS ÄVEN: Åhléns lanserar gratis hemleverans på kvällen

Annons

Nämligen en ny produktkategori, som har fått namnet "Sex och Lust".  Enligt ett pressmeddelande omfattar den bland annat kondomer, vibratorer och "andra lusthöjare från kända svenska varumärken".

"En given utveckling"

Den nya kategorin ska enbart finnas tillgänglig i Åhléns e-handel.

- Sex och lust är naturliga delar i många människors liv, och därför vill vi kunna erbjuda ett utbud av kvalitetssäkrade produkter till dem av våra kunder som efterfrågar dessa. Vi ser det som en given utveckling i vår strävan efter att vara ett allsidigt varuhus för alla och det ska bli spännande att se hur den nya produktkategorin tas emot hos våra kunder, skriver Åhléns PR- och kommunikationschef Weronica Nilsson i ett mejl till Ehandel.se.

Varför ska ni bara sälja de här produkterna i er e-handel?

- Vi har valt att lansera denna nya produktkategori enbart i vår e-butik till en början, men det är inte uteslutet att ett urval av produkterna även kommer säljas i butik framöver. För vissa personer kan även den här typen av produkter kännas obekväma och då är e-handeln en bra kanal.

Annons