Amazon fortsätter att rulla ut Prime Now i Europa

E-handlarens supersnabba leveranstjänst och app blir nu tillgänglig i ännu fler delar av Storbritannien.

Amazon fortsätter sin expansion av Prime Now. Leveranstjänsten som erbjuder Prime-medlemmar gratis leverans inom två timmar, eller inom en timme för en extra slant, sju dagar i veckan.

Sedan Amazon lanserade Prime Now i London i juni 2015 har tjänsten spridit sig till Birmingham, Newcastle, Manchester och Liverpool. Nu är det dags för Prime-medlemmar i utvalda delar av regionerna Surrey, Hampshire och Berkshire att få tillgång till de snabba leveranserna.

Annons

Ska bli en del av marknadsplatsen

Prime Now har sedan lanseringen på Manhattan i december 2014 expanderat till ett 20-tal städer i USA, och förutom att Amazon nu utökar i Storbritannien, så lanserades tjänsten nyligen även i Milano, Italien.

Amazon har på senare tid fokuserat allt mer på sina Prime-medlemmar och utrullningen av Prime Now är stor del i den satsning. Det ryktas även om att leveranstjänsten, som idag är en separat app, ska bakas in i Amazon.com inom kort. Något som troligtvis kommer att utöka antalet kunder som använder sig av de snabba leveranserna markant.

Annons