Apotea slog till igen – tog hem PostNords logistikpris

Logistikfavoriten höll för trycket.

Så sent som i går kunde vi berätta att Apotea var en av finalisterna i kategorin Årets e-handlare i Svensk Handels tävling Retail Awards. Och nätapotekets dag fortsatte i prisernas tecken. Under eftermiddagen stod det nämligen klart att Apotea hade utsetts till vinnare av PostNords logistikpris PostNord Logistics Award.

Den snabbväxande e-handlaren har under de senaste åren bland annat uppmärksammats för sina satsningar på just logistiken, så att företaget var ett av de bolag som hade nominerats till priset kom kanske inte som en överraskning.

Annons

- E-handelsbolaget Apotea utmanar apoteksbranschen och bygger sin snabba, lönsamma tillväxt genom en innovativ och effektiv logistik och varuförsörjning som skapar förutsättningar för låga priser, ett stort sortiment, hög tillgänglighet och snabba leveranser – allt med kunden i fokus, tyckte PostNord i sin motivering.

"Vi är så stolta"

Enligt PostNord syftar logistikpriset till att uppmärksamma företag som gjort något innovativt och effektivt på logistikområdet.

Från Apoteas håll var glädjen stor över att ha kammat hem ännu ett pris.

- Det är grymt roligt att få priset! Logistik är oerhört viktigt och att då vinna det finaste priset inom detta område känns väldigt bra. Priset ska förstås till lagret i Morgongåva, till vår personal där, säger Pär Svärdson, VD på Apotea, i ett pressmeddelande. 

Utöver Apotea var Elgiganten, Oenoforos och MECA nominerade i årets upplaga av PostNord Logistics Award.

Annons