DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Emeet Nordic: Peter Borgman ska lära finnarna om B2B

Björn Andersson från BGA Fotobutik och JS Energi bland de som hänger med till Finland i maj.

(Som vanligt gratis för e-handlare)

E-handelskonferensen Emeet Nordic är nu inte jättelångt borta och evenemanget har redan lockat över hundra ansökningar. På den svenska ansökningslistan finner vi bland annat e-handelsprofiler som Peter Borgman, VD på snabbväxaren JS Energi. Han berättar för Ehandel.se vad han hoppas få ut av e-handelsresan till Finland.

Annons

- Jag vill lära mig mer om den finska och nordiska marknaden, och primärt hur den finska marknaden hanterar sociala medier. Vad är stort. Vad är inte stort. Jag vill även bygga nätverk inom B2B, kommenterar Peter Borgman.

Peter Borgman har samtidigt utlovat att hålla i en session i B2B-handel när vi besöker Helsingfors den 4:e maj. JS Energi säljer idag till Finland via företagets svenska e-handel, engelska e-handel och CDON Marketplace.

En som verkligen omfamnat Norden den senaste tiden är Björn Andersson, VD på BGA Fotobutik, som nu har lokala nätbutiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Björn Andersson berättade redan i vår påskspecial om svårigheterna som finns i Finland och han kommer precis som Peter Borgman att ta sig till Helsingfors för att mingla med de finska e-handlarna.

Varför ansökte du till Emeet Nordic?

- För att jag vill få kontakt med finska e-handlare och lära mig mer om specifika problem och möjligheter på den finska marknaden, säger Björn Andersson.

När vi når ut till några av de som skrivit upp sig på den svenska listan finner vi även Magnus Westerlund som driver flera intimbutiker på nätet, både i Sverige och Finland. Magnus berättar för oss att han faktiskt är en finlandssvensk e-handlare.

- Jag signade upp på den svenska sidan eftersom mitt modersmål är svenska och jag följer Ehandel.se dagligen, säger Magnus Westerlund.

Annons

"Detta fantastiska evenemang"

Han berättar samtidigt att han väntat på att Emeet ska komma till Finland.

- Jag ansökte till Emeet Nordic för att jag länge väntat på att detta fantastiska evenemang ska komma till Finland. Jag har till och med varit på väg till Sverige för att besöka Emeet men tyvärr fått förhinder i sista stund, förklarar Magnus Westerlund.

Magnus ska ha startat sin första nätbutik 2013, när han var 18 år, och han driver idag tre nätbutiker samt en marknadsföringsbyrå.

Vill ni träffa någon av dessa e-handlare eller några av de hundratal finska e-handlare på plats så kan ni fortfarande ansöka om en biljett här, så ses vi i Helsingfors den 4:e maj.

(Som vanligt gratis för e-handlare)

LÄS ÄVEN:
Emeet i Finland: "Vi lovar en upplevelse utöver det vanliga"
Succén går utomlands: Premiär för Emeet Nordic i maj

Annons