Han blir Pulsen Retails nya konsultchef

Gör Mika Vikman sällskap i den nya ledningen.

Häromveckan kunde vi berätta att e-handelsleverantören Pulsen Retail skulle stuva om i toppen och att företaget därför hade rekryterat Mika Vikman som ny VD. Men en VD utgör förstås bara en del av toppen, och Pulsen Retail meddelade direkt att fler nyckelpersoner skulle tillkomma. En av dem är Jan Näveri, som nu har valts ut till ny konsultchef på bolaget. 

- Jag kommer ta ansvar för verksamhetskonsultgruppen på Pulsen Retail. Konsultsidan är ett affärsområde där det kommer hända mycket framöver, så det känns verkligen spännande, säger Jan Näveri i ett pressmeddelande.

Annons

För Pulsen Retail, som sysslar bland annat just med konsultverksamhet, blir Jan Näveris erfarenheter ett välkommet tillskott i gruppen.

Ska få konsulterna att ta för sig 

Men ny på företaget är han egentligen inte. Jan Näveri började på Pulsen redan på 80-talet, och har med få undantag arbetat där sedan dess.

- Vi har stor kunskap inom området och är väldigt bra på det vi gör. Men vi är nog lite för anspråkslösa ibland. Jag hoppas kunna spetsa till konsultrollen och få våra konsulter att ta för sig lite mer. Då kommer också fler upptäcka vilken nytta vi kan göra för deras affärer, säger han om sin nya tjänst.

Som Pulsen tidigare har meddelat, är planen framåt att stärka satsningarna på retail, bland annat genom att förbättra sina tjänster inom konsultverksamhet.

- Att få tillbaka Janne till Pulsen Retail känns väldigt bra nu när vi satsar framåt och stärker upp ledningen inom bolaget. Med sin långa Pulsen-erfarenhet och sin kompetens kommer Janne driva konsultområdet många viktiga steg framåt, säger Jonus Bartholdson, tf VD för Pulsenkoncernen.

Jan Näveri tillträder sin nya tjänst den 1 augusti i år.

Annons