Sellpy samlar alla annonser med ny marknadsplats

Men företaget vill inte bli någon ny Blocket-konkurrent.

Vi har tidigare berättat om det snabbväxande second hand-företaget Sellpy, som under de senaste åren spridit sig över Sverige och nått 40 miljoner i omsättning efter bara två år på marknaden.

Företagets affärsidé är att de hämtar upp dina utrensade gamla kläder och sedan säljer dem på nätet, främst via Tradera, men sedan några månader tillbaka även via den egna e-handeln Sellpy Market.

Annons

“Ett bra komplement till Tradera”

Tanken med Sellpy Market är att samla alla annonser som företaget har ute, så att kunderna snabbt ska kunna få en bild av alla varor som är till salu just nu. I dagarna fick sajten ett rejält ansiktslyft och nu ser företaget att sajten bidrar till att försäljningen ökar.

- Den ökar stadigt. Vi ser Sellpy Market som ett bra komplement till den försäljning som vi har på Tradera, säger Michael Arnör, medgrundare och VD för Sellpy, till Ehandel.se.

Kommer fortsätta att utvecklas

Han säger också att tanken med Sellpy Market inte är att bli något nytt Blocket, utan att det mer handlar om att samla alla annonser på en gemensam plats för att underlätta för kunderna. Däremot är det troligt att sajten kommer att utvecklas vidare framöver.

- Ja, den utvecklas löpande. Nu lanserade vi lite grejer i förra veckan, nya filter bland annat. Så får vi kolla på hur vi ska utveckla det framöver, säger Michael Arnör.

Annons