Skånska Byggvaror Skånesatsar med ny butik i Malmö

Byggvarujätten utökar sin satsning på omnikanal med ny inspirationsbutik i Svågertorp.

Skånska Byggvaror satsar både online och offline. Igår presenterades e-handlarens nya verktyg som ska underlätta för uterumshandlande kunder, och i dag står det klart att byggvarujätten öppnar en ny inspirationsbutik i Malmö.

- Nu blir Skånska Byggvaror ännu mer skånska. Vi förstärker kraftigt vår närvaro i Malmö och Öresundsregionen, och blir även mer tillgängliga för villaägare i Köpenhamn, säger Anders Johansson Eickhoff, VD för Skånska Byggvaror.

Annons

Skånska Byggvaror har tidigare berättat att företaget ser sina inspirationsbutiker som en viktig del av konceptet och att planen är att öppna fem nya butiker under 2016.

"Läget är perfekt"

Den nya Malmöbutiken öppnar den 14 mars inne hos trädgårdsbutiken Plantagen i Svågertorp. Den har en yta på 600 kvadratmeter och i samband med premiären ska sex nya medarbetare anställas i företaget.

- Butiken blir vår sydligaste utpost där besökare kan känna och klämma på uterum, växthus, fönster och dörrar för att bli övertygade om att vi erbjuder bäst stil, kvalitet och värde för pengarna. Läget är dessutom perfekt i det populära Svågertorp, Malmös snabbast växande handelsområde, säger Anders Johansson Eickhoff.

Annons