DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Strumpgalen del 5: Rikard och Therese på Emeet-besök

En väldigt upptagen Rikard lär sig finska.

Fredag och post-Emeet-depression råder på Strumpgalen-kontoret, som idag har satts upp i ett ruffigt Scandic-rum utan fönster.

Merch gav genomslag på Emeet

Veckan har kantats av förberedelser inför Emeet i Stockholm, som gick av stapeln igår. Att som e-handlare missa Emeet är en dödssynd, så både jag och praktikant-Therese var givetvis på plats. Tidigare i veckan tryckte vi upp Merchandise - det gäller ju att nå igenom bruset på sådana här stora event!

Annons

Emeet bjöd på både fika, bra samtal och mycket gratistips från andra e-handlare. Jag försökte sälja bolaget till Sïmon på Wellstreet (det gick inte superbra). Försökte också få köpa kundregister av Mats på Calzessa (det gick inte heller så bra). Resten av konferensen flöt däremot på fint. Förutom att vi blev utslängda från en session om samarbeten, på grund av samarbetssvårigheter. Nog om Emeet och konferenser.

Strumpgalen blickar utomlands

Vi har haft order i plural varje dag den här veckan, vilket känns oerhört lovande när vi nu går in mot målrakan för att nå 100 order på Strumpgalen.se. Veckans klipp kan du kika på nedan. Det bjuder bland annat på en e-handelsparlör som kan vara bra för er som också funderar på att expandera utomlands.

Strumpgalen del 5:

P.S. Flera kunder har frågat oss om rabattkoder den här veckan. Förutom det faktum att vi redan har för skräpiga marginaler på våra strumpor, så har vi lyckats paja rabattkodsfunktionen i butiken. Vi hoppas istället att e-handelsleverantörerna (de enda med mycket cash) är de som hjälper oss att nå målet på 100 order redan i nästa vecka.

Trevlig helg!

Tidigare avsnitt:
Strumpgalen del 4: Therese gör tillitsövningar med Rikard
Strumpgalen del 3: "Känns som att vi är på god väg"
Strumpgalen vecka 2: Stor milstolpe på vägen mot 100
Tonerkungen är död: Länge leve Strumpkungen

Annons