Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Intervju om e-handel och tredjepartslogistik

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #103500
    MartinochErik
    Deltagare

    Hej E-handlare,

    Vi är två stycken civilingenjörsstudenter från Linköpings Universitet som i dagsläget skriver vårt examensarbete kring e-handel och tredjepartslogistik eller mer specifikt – vad som skapar kundvärde för e-handelsföretag vid ett köp av tredjepartslogistik.

    Vi försöker därför komma i kontakt med e-handlare som i dagsläget nyttjar eller tidigare har nyttjat tredjepartslogistik och tycker att det är intressant att medverka i vår studie och därigenom bidra till mer kunskap på området. Om detta intresserar er är upplägget följande:

    Vi kommer ut till ert företag och håller under cirka en timma både intervju samt en kort workshop tillsammans med den (eller de) som har mest erfarenhet av lager och logistiklösningar.

    Resultatet från våra intervjuer och workshops kommer sedan användas för att besvara syftet: ”…att undersöka hur tredjepartslogistiker kan arbeta tillsammans med e-handelskunder, i försäljningsprocessen av ett helhetserbjudande, för att öka e-handelskundernas upplevda värde”.
    Resultatet från studien kommer att publiceras via Linköpings Universitet och vara tillgängligt för alla som deltar. Däremot är alla medverkande strikt anonyma (även data anonymiseras) och vi kommer inte ställa frågor om någonting annat än preferenser på området tredjepartslogistik.

    Vi ser fram emot att träffa er och vill väldigt gärna ha med er i vår studie!
    Känner ni som oss kan ni svara på detta inlägg med kontaktuppgifter eller skicka ett mail till martinocherik@gmail.com – så hör vi av oss för att boka in en tid då vi kommer till ert kontor.
    Alternativt ringa Erik Österström på telefonnummer 0707-315 200 eller Martin Ling på telefonnummer 0730-634 258 för att boka in ett möte.

    Vänligen,
    Erik Österström och Martin Ling
    Civilingenjörsstudenter i Industriell Ekonomi, Linköpings Universitet

    #181587
    MartinochErik
    Deltagare

    Vi är nu klara med våra intervjuer, stort tack till alla som deltagit.

    Vänligen,

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.