Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Din hjälp i Kina – Hjälp med Produkt foto ( 100kr / bild ) och sourcing av produkter

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #104821
    teriff
    Deltagare

    De stora företagen har inköp och sourcing kontor I Kina samt stora marknadsföringsavdelningar i Sverige med kameror och utrustning som kostar mängder. Hur kan en liten ehandlare konkurrera med det?

    Här är svaret, vi är den lilla / medelstora ehandlarens bas i Kina. Hjälper dig med allt ifrån Demo sortiment, produkt tester samt produkt fotografering i nära samarbete med din leverantör.
    Smidigt snabbt och billigt, klicka in på Ehandelsfoto.se och se vad vi kan göra för dig

    Exempel på vad vi kan göra:

    ______________________________


    Produkt Fotografering

    I vår studio använder vi med den grymmaste Canon Cameran ( Canon 1D X samt en Canon 6 ) samt alla tänkbara objektiv och bakgrunder som passar för produktbilder för små och mellanstora föremål. Vit, svart, matt, reflekterande, osv.
    Bild + Editering 100kr / produktbild, 150kr för bildset med 3 produktbilder på samma produkt.;)

    Exempel
    Din leverantör skickar sakerna till oss, vi tar bilder och editerar bilderna inom någon dag, sen skickar vi tillbaka allt till din leverantör och allt skickas till Sverige med din nästa order. Snabbt , smidigt och till bråkdelen av kostnaden att köpa utrustning och göra det själv :D

    ______________________________

    Sourcing av produkter / Demo sortiment
    Vi kan enkelt soursa nya föremål och fylla upp din butik med ett demo sortiment för att testa en ny inriktning utan att köpa stora Alibaba.com volymer.

    Exempel
    Du har hittar lite produkter som du hade viljat prova att sälja. Dock har dom minimum order på 50-200 per föremål och du känner att det är lite osäkert hur bra de kommer sälja och att köpa så stort inventarie i början är alltid jobbigt. Vi hittar samma produkt till dig , tar bilder och skickar till Sverige och du kan testa produkten / hur bra det säljer innan du bestämmer dig för att satsa stort.

    ______________________________

    Testa produkter
    Vill du ha något testat så skicka det bara till oss så kan vi enkelt och snabbt ta en titt på det.
    Mycket smidigare än att vänta på att skicka det till Sverige. Dessutom sparar du pengar på frakten då inrikes frakt i Kina bara kostar en bråkdel av vad det kostar att skicka till Sverige samt att det går mycket snabbare.
    Vi testar, ger feedback och skickar video och bilder till dig.

    ______________________________

    Bakgrund
    Har själva hållit på med Ehandel sedan 2007, fast sålde av butikerna och flyttade till Kina för 4 år sedan för att bygga upp en liten fabrik och alkohol på världens största marknad.
    Fick nyligen förfrågningar av de nya ägarna om de kunde hyra in mig och mitt Svensk / Kinesiska team för att hjälpa till med deras butiker.

    Tror att det är fler hemma i Sverige som skulle kunna vara intresserade av att ha en partner här nere i Kina. Är ju som sagt strategiskt beläget nära till leverantörer och låna löner.

    Skicka ett PM / email om det finns nått du undrar över eller något som du tror vi kanske kan hjälpa till med så hörs vi mer där.


    PS:
    Slängde ihop en hemsida lite snabbt där du kan läsa mer och se lite exempelbilder
    https://www.ehandelsfoto.se/

    #185701
    Stefan61
    Deltagare

    Hej Teriff,

    Jag heter Stefan och driver sedan 7 år tillbaks e-handel och skulle kunna vara intresserad av dina tjänster. Var i Kina finns du?

    Med vänlig hälsning,

    Stefan

    stefan@baratoo.se

    #185704
    teriff
    Deltagare

    Hejsan Stefan

    Vi är i “Nanning” , huvudstaden i Guangxi ASEAN Export / Import provinsen Guangxi. 3 timmar bort ifrån mer välkända Guangzhou

    Flesta leverantörer befinner sig vanligen i Guangzhou (kläder) eller Yiwo ( Småprylar och elektronik )

    Dock kostar frakten inrikes för ett kg runt 12-18skr och tar bara några dagar att skicka. Logistiken här är otrolig, så var din leverantör befinner sig spelar inte så stor roll om det inte är rikigt otympliga föremål.

    #185705
    teriff
    Deltagare

    Kul att det är så många som är intresserade och som skickar PM, var bara en tanke jag hade för någon dag sedan att det kunde vara en idé att posta här på forumet.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.