Rabattkod Ehandelspadeln

13 Sept 2023 I LeDap Stockholm

E-handelsbranschens stora padelturnering är tillbaka, är du redo?

Den 13 september är det äntligen dags för Ehandels andra upplaga av Ehandelspadeln, och precis som förra året arrangeras tävlingen på LeDap Stockholm. Passa på och kombinera en heldag med nätverkande, god mat, riktigt bra padelspel och en chans att vinna fantastiska priser!

Spelregler & villkor

Ehandelspadeln är öppen för alla som arbetar inom e-handelsbranschen. Man tävlar i två-mannalag och endast en person per lag behöver arbeta inom e-handel, så du kan tävla med en kollega eller vän. När du anmäler dig väljer du din spelnivå (det finns tre nivåer: nybörjare, medel och avancerad) – ta reda på vilken nivå du tillhör här. Tävlingsformen är en klassisk turnering med gruppspel, så ni kommer att möta alla lag inom er nivå minst en gång.

Exklusivt erbjudande!

Som medlem i Ehandel Plus ger vi dig 20% rabatt på din spelarbiljett. Bli medlem eller logga in nedan och säkra din biljett! Erbjudandet gäller endast e-handlare.

Ehandel PLUS rabatt

E-handelsbiljett

3 000 SEK / lag

2 400 SEK / lag 

Priset är exkl. moms

OBS: Rabattkoden gäller endast för e-handlare.

Bli medlem eller logga in nedan för få din rabattkod

Hämta din rabattkod här

Bli medlem eller logga in.

Ehandel Plus är kostnadsfritt och ger dig som medlem exklusivt innehåll, rabatter på bland annat utbildningar, tjänster och event. Du kan också utforska all kunskap i vårt diskussionsforum tillsammans med andra e-handlare i branschen.

Logga in:

Bli medlem (Kostnadsfritt!)

Lämna en kommentar