Rabattkod Ehandelspadeln

11 september 2024 I LeDap Stockholm

E-handelsbranschens stora padelturnering är tillbaka, är du redo?

Den 11 september är det äntligen dags för Ehandels tredje upplaga av Ehandelspadeln, och precis som förra året arrangeras tävlingen på LeDap Stockholm. Passa på och kombinera en heldag med nätverkande, god mat, riktigt bra padelspel och en chans att vinna fantastiska priser!

Spelregler & villkor

Ehandelspadeln är öppen för alla som arbetar inom e-handelsbranschen. Man tävlar i två-mannalag och endast en person per lag behöver arbeta inom e-handel, så du kan tävla med en kollega eller vän. När du anmäler dig väljer du din spelnivå (det finns två nivåer: medel och avancerad) – ta reda på vilken nivå du tillhör här. 

Tävlingsformen är Turnering, och dagen börjar med gruppspel där man möter andra lag i samma grupp. Efter gruppspelet läggs samtliga lag in i ett spelträd där alla kämpar om segern i turneringen. Man kan säga att gruppspelet är uppvärmningen inför den avslutande delen. Oavsett hur det går i gruppen går alla vidare till slutspel. Kommer man 1:a i gruppen möter man ett jag från annan grupp som kom 4:a. Samma gäller för lagen som kommer 2:a & 3:a.

För att vinna hela turneringen behöver man gå obesegrad genom slutspelet. Förlora man en match i slutspelet får man ändå spela placeringsmatcher.

Exklusivt erbjudande!

Som medlem i Ehandel Plus ger vi dig 30% rabatt på din spelarbiljett. Bli medlem eller logga in nedan och säkra din biljett! Erbjudandet gäller endast e-handlare.

Ehandel PLUS rabatt

E-handelsbiljett

3 500 SEK / lag

2 450 SEK / lag 

Priset är exkl. moms

OBS: Rabattkoden gäller endast för e-handlare.

Bli medlem eller logga in nedan för få din rabattkod

Hämta din rabattkod här

Bli medlem eller logga in.

Ehandel Plus är kostnadsfritt och ger dig som medlem exklusivt innehåll, rabatter på bland annat utbildningar, tjänster och event. Du kan också utforska all kunskap i vårt diskussionsforum tillsammans med andra e-handlare i branschen.

Logga in:

Bli medlem (Kostnadsfritt!)

Lämna en kommentar