Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Större lagerparti säljes

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #103408
    henrik
    Deltagare

    Hej!

    Vi tänker sälja av hela lagret till en av våra butiker. Antingen så kommer vi att lägga ner denna butiken eller så följer den med vid köp av lagret. Så man får en webbutik på köpet om man vill.

    Lagret är inventerat och intygat av revisor till 350.000:- exkl moms inkl inkuransavdrag. Det finns ca 2500-3000 unika artiklar i lagret och är komplett inom smyckestillverkningsbranschen. Försäljningsvärdet är ca 1 500 000:-.

    Då vi vill bli av med allt på en gång så har vi satt priset för hela lagret till 300.000 exkl moms. I detta pris ingår även om man vill en färdig webbutik med (nästan) alla varor inlagda.

    Lite info om butiken:
    Startades 2006 och är väletablerad med väldigt gott rykte.
    Som högst omsatte den 1,5 miljoner men i nuläget går den på sparlåga då den det senaste åren inte varit underhållen med SEO, marknadsföring, nyhetsbrev mm. Omsättningen ligger på ca 15-20 000 per månad. Vi har ca 5000 kunder i kundregistret. Ni får tillgång till alla våra leverantörskontakter. Plattformen är Nordisk E-handel så den får ni också ta över eller flytta butiken till er egen så säger vi upp avtalet med NE.

    Skicka PM vid intresse. Där svarar jag på ev frågor. OBS att det primära är att sälja av lagret. Jag säljer/skänker inte bort enbart butiken. Den får man på köpet.

    Vid intresse har vi även ett ganska stort sortiment från HK Butiksinredning som vi har allting på idag då det även finns en fysisk butik. Detta säljer vi dock endast efter att lagret är sålt.

    #181186
    Ewergardh
    Deltagare

    Hej
    Vad är domännamnet till sidan?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.