Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #183836

    @jonathanb 90144 wrote:

    Under särbestämmelser – 188 hittar du en fullständig beskrivning av alla krav för att få tillämpa den regeln: http://checklista.dgm.se/detail.php?inr=A_05791

    Så nej, det låter inte som att du behöver skicka den som ADR och märka den med etiketterna för farligt gods. Däremot kan du, beroende på antalet celler, behöva märka den med en batterivarningsetikett (UN3480).

    Tack för svar :) Klurig fråga och är fortfarande inte helt säker vad som är helt korrekt, jag tolkar reglerna som du svarat också men känns som det är lite gråzon. Blir nog bäst att göra som David Leifsson skrev och ringa.

    @Lagrinsexperten 90145 wrote:

    Hej Alexander

    Detta är en klurig fråga, man tycker att alla batterier är klassade som farligt gods.
    Jag kan hjälpa dig med kontakt hos transportföretag som hanterar enbart med farligt gods.
    DGM
    Joakim Nielsen – 0709762850
    alt växeln – 0544001100
    email: joakim.nielsen@dgm.se

    De bör kunna hjälpa dig med dina frågor.

    mvh
    David Leifsson
    david.leifsson@leman.com
    0706649103

    Tack för svar och kontakt! Vi skickar liten mängd batterier men vill självklart att allt ska vara korrekt :) Testar att ringa så fort tid finnes, så kanske jag kan lägga detta huvudbry bakom mig sen.

    #183529

    Tråkigt att höra och hoppas det löser sig för er. Jag råder dig till att kontakta leverantören (vilket du säkert redan gjort?) så dom får driva det vidare med postnord.

    Jag tänker bara hur det är när vi t.ex. skickar till våra slutkunder och deras paket kommer bort eller fel person hämtar ut det, blufforder osv. Då är det ju alltid vi som avsändare som driver detta vidare med fraktbolaget. Så leverantören borde göra detta åt er.

    För faktum är ju att du har ju aldrig mottagit er leverans så då borde ju fortfarande leverantören och fraktbolaget ha ansvaret för att reda ut detta. Så brukar iaf vi hantera dessa ärenden :)

    #180033

    Vi sitter i exakt samma sits som er ovan. Skickar med DHL, service point och paket inom Sverige. Och exakt samma svar har vi fått “vi är inte så bra på att skicka utanför Sverige”.

    Jag hoppas med att någon god samarit kan komma med lite information om en bra lösning :) fraktkostnad runt 100kr vore toppen.

    #179287

    Tack för svaren och tack för länken till intressant läsning.
    Vi tar som tur till försiktiga åtgärder nu och har nu dolt vår “egen faktura” helt för tillfället och kör endast på våra Payson och paypal alternativ nu.
    Då “bus beställningar” haglade in ikväll med samma person som gjorde om sin annullerade “avtalskund faktura” om och om igen tills vi helt enkelt tröttna.
    Vi får hoppas det ger sig om ett par dagar : ) och kommer jobba på kundspecifika betalningsalternativ närmaste dagarna. Där avtalsfakturan är låst helt för nya kunder.

    #179284

    Tycker också det var likt.

    Kanske kan ha att göra med att en av styrelsemedlemmarna i CDON Group är grundaren till Zooplus kanske. Kanske är ett sammanträffande men så är fallet :)

    Länk nedan: Styrelsemedlem Florian Seubert

    http://www.cdongroup.com/sv/Investerare/Arsredovisningar/Arsredovisning-2011/Styrelse/

    #177853

    Tänkte att jag skulle väcka liv i denna tråd igen. Finns det någon uppdaterad information vart ni rekommenderar att vi köper in Arbetskläder med eget tryck : )?

    Det vi letar är främst Pikétröjor och arbetsbyxor (lager/snickarbyxor) båda med tryck

    #161038

    ok : ) tack! Då blire nog helt klart att köra på den möjligheten först.

    #161036

    Även vi har tankar att börja sälja till Norge / Danmark. Men efter att läst er information i denna tråden så ser jag att det inte är “bara”. Tack för infon!

    Är det samma process med eventuellt dotterbolag om man säljer till Danmark?

    #177327

    Mycket fint : ) tycker sidan är genomgående väldigt snygg och schyst navigering .

    Finns en liten sak jag skulle vilja påpeka och det är när man är inne på produkter och du har “huvudbilden” med information skriven på . Så har ni använt en vit text på väldigt snygga men ljusa bilder. Min personliga åsikt för mina egna ögon är att jag har lite svårt att se tydligt vad det står . När jag ska läsa informationen.

    som ex denna .
    produkter/atv/vagregistrerad

    Jag personligen hade lagt en svart rektangulär box bakom texten med rundade kanter. en Opacitet på kanske 50% så att den vita texten syns bättre , så texten sticker ut mer.

    Jag ser att du använder skuggeffekt på texten men det blir lite för lite i min smak .

    Annars hur fint som helst!

    #177196

    Tack för alla svar .
    Och ni har ju rätt i att inte lägga ner så mycket energi på det . Handlar nog mest om att Analytics är så otroligt beroendeframkallande och att detta stör statistiken en aning : )

    Jag ska testa tipsen jag fick och se om jag får ordning på det. Annars är det kanske dags att släppa den haha !

    Tack för välkomnandet och tipsen . Godjul på er

    MVH Alex

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)