Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 15 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #124836
    Anmel
    Deltagare

    Äntligen!
    “felet” låg i språkinställningarna. Jag hade ställt in mitt adwords/analyticskonto att visa engelsk text. Det gillades inte då annonsen riktades mot Sverige och var på svenska.
    Det blir till att skapa annonser nu när jag kommer hem. För att inte tala om att fräscha upp den något eftersatta sidan. :)

    #122220
    Anmel
    Deltagare

    Kul. Det kan bli dyrt att köpa sig “trust” för sju kronor klicket då produkterna jag säljer bara kostar några kronor.

    Jag la in 20 nya sökord och specifika termer för en timma sen. Precis när de lades in fick jag de från 50 öre till två kronor typ. Nu en stund senare är det samma visa med upp till sju kronor per sökfras.

    trust my …! Jag blir helt enkelt blåst. Jag får se mig om efter andra marknadsföringsalternativ.

    #122193
    Anmel
    Deltagare

    Skumt.

    2,10 2,80 och 7:- ville de ha för de nya orden. 50 öre låter ju väldigt överkomligt. Nåja. Jag väntar väl några dagar och ser om det justerar sig av sig självt.

    #121282
    Anmel
    Deltagare

    hej mortfiles

    Det rådet fick jag innan jag började byggde min sajt. Tyvärr är man väl lite som en unge i trotsåldern ibland. Nej. Kan själv osv. Sen att det faktiskt är en inlärningströskel med WP som måste klivas över för att inte tala om det faktum att jag inte gillar när jag inte förstår vad som försiggår i bakgrunden.

    Nu har jag i alla fall fått igång en bloggflik. Jag hittade ett tema som var relativt lätt att strukturera och styla om. Enda grejen är väl att WP gör xhtml-sidor och resten av min hemsida är html4 strict. Det felvaliderar en del ostängda taggar men som jag förstår det har all webläsare överseende med det lilla felet. Inga problem alltså.

    Nu återstår bara det lilla arbetet med att fylla bloggen med content!

    Valet föll tillslut på just WP pga
    • Den stora användarbasen
    • UTF-8
    • Stort=snabbare säkerhetsfixar

    #121236
    Anmel
    Deltagare

    Precis så vill jag att det ska se ut Mony. Fast min sida bygger inte på något CMS.

    Men jag gör ett försök på WP. Bara två saker kvar att göra. Få till CSS’en vilken blir helt ändrad(Varför kunde inte WP använda class direkt på alla element som ska stylas!?) och reda ut .htaccess-konflikterna som uppstår(Vilket är ungefär lika lätt som att lära sig grekiska).

    #120872
    Anmel
    Deltagare

    Det är en trevlig hemsida du har precis en sån, men när det kommer till bloggen är det precis en sån jag inte är ute efter. Din bloggflik känns klart separerad från de andra flikarna. Faktum är att jag inte via menyn ens kommer tillbaka till butiken din.

    Bloggus, självklart är det mina bristande kunskaper inom WP som sätter gränsen. WP-hackande tillhör väl inte direkt allmänbildningen. Hur som helst så väljer jag att i nuläget lyssna på de röster i WP-forum som enhälligt säger att det är en dålig idé.

    Jag undrade alltså om ni kände till någon bloggmjukvara som är byggd för att implementeras i befintlig site. Inget annat. Men tack för svaren i alla fall.

    #120691
    Anmel
    Deltagare

    WordPress är precis det jag inte kan använda mig av. WP kräver(om man inte ska hacka det sönder och samman) att det är on-top.

    #119917
    Anmel
    Deltagare

    Grymt sa grisen. Jag har redan en folder som heter blogg(men den innehåller bara lorem ipsum :( ) så det bör nog gå smidigt. Och bara för att försäkra mig – man måste inte köra worldpressbutik utan kan ha sin egenbyggda väl?

    Tack

    #119914
    Anmel
    Deltagare

    @Joel B 16366 wrote:

    Om du istället placerar bloggen under takbox.se/blogg/ så ingår bloggen i huvuddomänens aktivitet och på så sätt ger en större förändring ur ett SEO-perspektiv.

    Det där tror jag är bäst. Känner du(eller någon annan) till något färdigt plugin man kan implementera
    i sin egen sida på det sättet så att det bara är att köra igång?

    #119809
    Anmel
    Deltagare

    Det där med gilla-knappen såg intressant ut. Är det så att man måste vara medlem på facebook för att använda sig av den?

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 15 totalt)