Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #171731
    Becca design
    Deltagare

    Jo jag betalar gärna för hämtning, vilket jag också gjort. Dock dyker de inte upp och när jag ringer och kollar varför ingen kommer och hämtar så säger de att den tjänsten inte längre är tillgänglig men att vi däremot kan komma direkt till företagscenter och lämna in dom. De visade sig att de hade en företagscenter som ingen visste om, inte ens posten själva. Finner inga ord över deras okunskap om sina egna tjänster men det här ordnade sig ju bra till slut! Tack för all hjälp!

    #174703
    Becca design
    Deltagare

    Ska höra med brevbäraren om de kan göra något. Har själv haft tankar på andra fraktbolag som exempelvis DHL, men tycker ju att det fungerat så bra med Varubrev och vill helst inte släppa det. Breven väger ca 100-200 gram. Har nu fått beställa enstaka hämtningar men vet inte om det kommer att funka i längden.

    #171797
    Becca design
    Deltagare

    Det var kundtjänst på postnord som sa att det var den enda lösningen om jag inte ville betala en extra avgift som innebär att de kommer och hämtar posten hos mig. Men eftersom jag förmodligen bodde utanför deras område ( då de inte finns ett företagscenter) skulle jag bli tvungen att betala ännu en extra avgift på den extra avgiften. Ja ni hör ju själva, känns mer som att dom bara vill bli av med en. Den enklaste lösningen vore ju om postombudet kunde ta emot Varubrev, kunder kan ju lämna in sina returer hos postombud!?

    #171809
    Becca design
    Deltagare

    Om det ändå vore så enkelt. Deras lösning på problemet var som sagt frimärken.:mad:

    #159788
    Becca design
    Deltagare

    Tack för svar!

    Jag är medveten om att det är billigare med frimärken, men känner ändå att det kan vara värt det. Dels för att det ser snyggare, smidigare än att mecka med frimärken och har en viss spårbarhet som jag har förstått det?

    Det känns så oprofessionellt när brev försvinner och det enda man kan göra är att skicka ett nytt brev istället för att försöka spåra vart det har tagit vägen.

    Jag har köpt kartonglådor att använda istället för bubbelkuvert, det borde ju väga lite mer. Så jag hoppas att jag kan få upp vikten på breven en aning!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)