Forumsvar skapade

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #185097
    bjornstrom
    Deltagare

    Med dagens räntor ska det absolut inte kosta så mycket mer att välja leasing. Titta runt bland leasingbolagen, välj någon som hanterar avtalen digitalt så får du bästa pris.

    #184592
    bjornstrom
    Deltagare

    Du kan också tala med en mediabyrå om du har budget – dom har rabatter som gör att det kanske blir “gratis” så att säga.

    Jag skulle börja annonsera digitalt så du får mätbara resultat.

    #184591
    bjornstrom
    Deltagare

    Vi kör 3PL (Almroths i Norrköping) och det fungerar bra – får deras fraktpriser vilket innebär enormt mycket rabatt. Har kört UPS Express på våra leveranser med försäkring och det är mycket för pengarna.

    På dyra produkter som Apple måste man köra försäkring, har alldeles för många “borttappade” paket…

    #184590
    bjornstrom
    Deltagare

    Jag skulle definitivt registrera mig, det är en liten kostnad i det stora hela.

    #184589
    bjornstrom
    Deltagare

    @Parvelito 47952 wrote:

    När det gäller ett par vanliga arbetsdatorer så har jag en känsla av att det är rätt så dyrt att leasa dem. Att hålla på i tre år och bokföra månatliga betalningar, betala leasingränta och bokföra detta för att ändå inte äga dem är dyrt när det inte handlar om så mycket pengar. Jag skulle rekommendera att försöka lösa likviditeten på annat sätt och så köpa datorerna rätt upp och ned.

    Om du hyr/leasar på 36 månader med autogiro och kvartalsfaktura så har du oftast ingen aviavgift, dagens räntor är låga och du har möjlighet att byta utrustning under hyresperioden. Särskilt för växande företag är det ju smidigt att kunna uppgradera och lägga till utrustning på samma avtal fortlöpande.

    #184588
    bjornstrom
    Deltagare

    Leasing och Hyra ska inte vara speciellt mycket dyrare än att köpa idag med så låga räntor. Dubbelkolla vilken tariff (ränta) som är inräknad, det kan ju vara så att säljföretaget gjort en “justering” uppåt.

    #184587
    bjornstrom
    Deltagare

    Här i Stockholm får man kämpa för att komma under 3000kr/m2. En kollega som sitter på Kungsgatan fick hyran höjd till 8500kr/m2!

    #184586
    bjornstrom
    Deltagare

    Hur gör ni som säljer större belopp (50 000 kr exkl moms eller mer) till nya företagskunder?

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)