Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 39 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #175661
    bse
    Deltagare

    Igår sänktes priserna. Det meddelades i ovan länkad forumtråd på SEO-forum.se och på WN.se WN – Visa ett inlägg – Gserp 2.0

    Själv så flyttade jag över till Wincher och raderade de domäner jag hade. Hela upplägget känns aningen ostigt och t.ex. frånvaron av kompensation för nertid känns omodernt. Gserp var en beta och jag upplever att Wincher är det också. Det ges inga garantier för att du ska få full valuta för dina pengar, även om det såklart ligger i ägarens intresse att hålla igång tjänsten. Användarvillkoren https://www.wincher.com/privacypolicy berättar mer om prissättning och vad som erbjuds. Dessa villkor kan ändras när som helst. Igår var det en prissänkning så det var ju bra. Men på de premisserna kan en prishöjning ske när som helst.

    #175643
    bse
    Deltagare

    Allt kommer att vara jättestort i framtiden

    #175554
    bse
    Deltagare

    @Team1 77536 wrote:

    Hej,
    Jag har installerat svensk översättning av Woocmercd (sennbrink) men själva butiken (temat) översätts inte , har cachat , provet med annan browser osv, kan nån vänlig själ här hjälpa mig med vad det kan bero på ..

    Min omvärldskontroll förde mig hit :)
    Har du fått ordning på översättningen av din webbplats?

    #173825
    bse
    Deltagare

    Ja, WooCommerce är gratis. Kör in WP på valfritt webbhotell, som inte är ultrabilligt t.ex. One.com, och så lägger du till WooCommerce som ett vanligt plugin.

    Ja, jag har en del erfarenhet av WooCommerce. Googla det och “FS Data” och mitt efternamn så hittar du en guide om hur du kommer igång.

    #173780
    bse
    Deltagare

    WordPress + WooCommerce?

    #173689
    bse
    Deltagare

    WooCommerce finns det ingen officiell demoversion av. Installera WordPress på valfritt webbhotell och installera WooCommerce, och testa den vägen.

    #173602
    bse
    Deltagare

    Vilket webbhotell som helst som har stöd för WC enligt Server Requirements | WooThemes Documentation

    #173420
    bse
    Deltagare

    Doftljus

    Disclaimer:
    Min fru arbetar med det. Skicka PM om intresse finns.

    #173419
    bse
    Deltagare

    @Jolo 75780 wrote:

    Vilken momssats är det på de digitala tjänsterna?
    Är det samma villkor både om man handlar digitala tjänster inom EU som utanför?

    25 procent?

    #173302
    bse
    Deltagare

    Hehe, själv brukar jag roa mig på helgerna med att läsa vad förvaltningsdomstolarna kommer fram till i upphandlingar. Just detta med Marknadsdomstolen tänkte jag på idag. Jag såg en affiliatesajt som utgav sig för att vara den “bästa guiden”. Oavsett vad MD kommer fram till så är det väl ändå så att det är varje avgörande som är styrande för hur företag X ska marknadsföra sig? Visst kan vi ha kännedom om vad MD sagt i andra ärenden men tills dess att en konkurrent går till MD så är det väl fritt fram att påstå vad som helst? Det är som med hastighetsbegränsningar, det må vara olagligt men det hindrar dig inte från att bryta mot reglerna. Det är först när polisen tar dig som det går illa och även där finns det möjlighet att neka samt att ta det hela till tinget.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 39 totalt)