Forumsvar skapade

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #186700
    Cesar
    Deltagare

    @JohannesK 94091 wrote:

    Hej Mr Jonas,

    Tack för din input och engagemang!
    Dock håller jag inte med dig och skulle nästan gå så långt att säga att du har fel i detta. Inte att för att försvara våra bildval för det är klart att vi på sikt kanske behöver ändra det. Vi vill förmedla tryggheten med att ha koll på sina tillhörigheter snarare än rädslan för att bli av med dem så att du kan åka ut och åka snöskoter för att du har koll på den, ställa cykeln och ha koll på den etc. Och det här är inställningen är branschöverskridande och ser man de stora drakarna i säkerhetsbranschen ex Verisure, Sector Alarm så hittar du inga bilder på rostiga BMW/mysko personer som bryter sig (som dessutom bara spär på fördomar) utan det är mycket bilder på glada familjer etc.

    Däremot är jag väldigt tacksam för att du engagerar dig i tråden, och det är en väldigt bra input för oss att vi verkligen behöver tänka över vad vi förmedlar med våra bilder etc.

    Verisure och Sector Alarm visar larm eller en lycklig familj med en fet text som säger att dom säljer larm. Dom är dessutom etablerade varumärken så dom behöver inte “visa vad dom säljer” på samma sätt.
    Jag skulle kanske inte följa det här tipset till 100% (alla tjuvar kör inte BMW ;) ) men visa vad ni säljer för just nu känns det som en blogg eller som att ni säljer någon tjänst som man inte heller fattar vad det är för tjänst.

    #186699
    Cesar
    Deltagare

    @johan82 94137 wrote:

    Hej alla här i forumet.
    Vi söker beta testare för ny tjänst.

    Känns seriöst :rolleyes:

    #186698
    Cesar
    Deltagare

    Sidan är skitdålig så börja där. Ni borde bygga om den helt, jag antar att ni gjort den själv och det är inte så lätt.

    Mitt bästa tips:
    https://services.google.com/fh/files/events/pdf_retail_ux_playbook.pdf

    Utgå från denna PDF + kolla hur dom bästa e-handlarna gjort och ta det bästa från alla (ingen är bäst på allt, vissa är bra på menyer, andra på sök osv) sen applicerar ni det på er egna sajt.

    Gör en kravställning, kontakta webbutvecklare på tex fiverr.com eller freelancer.com som har bra omdömen, skicka kravställningen till utvecklaren och vänta på att magi skapas.

    Har ni pengar så gå till en svensk utvecklare så är det lättare med kommunikationen.

    Om ni behöver hjälp med att driva projektet så kan jag hjälpa er. (mod får ta bort detta om man inte får hjälpa andra)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)