Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #122289
    cl1cker
    Deltagare

    Supertack för de snabba svaren! :D

    #122286
    cl1cker
    Deltagare

    Insåg att jag har en fråga till om livsmedel. Dan, du som redan importerar och säljer det kanske kan svara. Hur är det med försäkring? Vad för någon sådan behöver jag om jag ska sälja saker som folk ska stoppa i munnen? Kan du rekommendera någon bra?

    #122285
    cl1cker
    Deltagare

    Och det krävs alltså en svensk etikett, det duger inte att en innehållsförteckning finns på engelska? Hur löser man märkningen smidigt rent praktiskt, designar och beställer en hög med klisterlappar som man sätter på förpackningarna?

    #122282
    cl1cker
    Deltagare

    Yes, kommunen blir det. Har redan slängt iväg ett mail till en på näringslivskontoret här i stan, tänkte invänta svaret från honom och höra vad han säger innan jag går vidare där.

    Jo, det känns som att försäkring är en ganska viktig del när det är något man ska stoppa i sig. Men om en grossist uppger att de har “FULL EU APPROVED FACILITIES AND PRODUCTS” känns det som att det borde vara värt något i alla fall…

    Det är en del pengar för en fattiglapp som mig, speciellt då det är en ganska riskabel investering också. Jag kommer antagligen ändå genomföra det, men ska såklart räkna över det några gånger först. Jag kommer förmodligen försöka byta så mycket av min tid mot pengar som möjligt i början för att få ned kapitalbehovet. Alla råd om hur man kan göra detta mottages varmt..

    Tack för tipsen! :)

    #122277
    cl1cker
    Deltagare

    Hej!

    23 år är jag, och jag pluggar till civilingenjör i Lund. Jag har ett nyvunnet intresse för entreprenörskap och jag har blivit riktigt sugen på att starta en egen webbhandel! Vad det blir jag säljer är fortfarande i idé-stadiet. Jag har tusentals frågor, men ska försöka söka ordentligt bland trådarna först så att repetitionerna hålls till ett minimum. :)

    Jag har ingen större erfarenhet av eget företagande ännu, utan har mest ett par tidigare anställningar som lite utav varje. Olika sommarjobb, framförallt. Brandmanspraktik, målare, soldat, sophämtare, diskare, telefonförsäljare och fabriksjobb är väl de utmärkande erfarenheterna.

    Måste säga att det här forumet verkar ju helt klockrent. Mängder av trevliga användare och en jäkla båtlast med kunskap!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)