Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #108422
    cortex
    Deltagare

    Ja, självklart har jag kollat igenom alibaba ifrån andra länder, men jag tyckte det var dåligt utbud!. Men kanske får kolla igenom igen!

    Tack för google tipset!

    #106569
    cortex
    Deltagare

    En mer harmonisk och lite mer modern meny designmässigt samt en ny header är en början som jag tycker du kan göra, och dessutom försöka få ut den gröna färgen till en mer harmonisk grön om ni vill använda en färgen, och försök få menyn till vänster lite snyggare, antingen låta den vara vit med svart ram, men inte så skrikigt grön.. Lite så jag tänkte vid en första blick iallafall :)

    #106568
    cortex
    Deltagare

    @Parvelito 1311 wrote:

    Cortex: Jag känner till Captech rätt så väl, och de får det att gå runt, vilket är en bedrift! Det är mycket duktiga människor där, men ändå är det på håret att det går. Deras senaste bokslut visade på dryga 600Mkr i omsättning och 0,3Mkr i vinst. Det är, precis som de flesta andra i branschen, ett bolag som i praktiken har öresavrundningen som vinst.

    Att vara återförsäljare av Captechs produkter kan vara lönsamt om man kan lägga till en egen kunskapsdel med service och installation. Deras sortiment är helt rätt för den typen av affärsverksamhet. Men att som E-handlare bara sälja prylarna på en extremt priskrigande marknad kommer nog mest att ge sömnlösa nätter och en massa arbete med mycket låg timpenning.

    Hur företaget fungerar vet jag mycket väl då min sambos morbror är försäljningschef för det företaget :P

    Var bara ett tips :)

    Kan ge ett ex bara, fick ett snittpris för att t.ex sälja datorer åt dom, man fick ca 500:- om man sålde en dator som kostade runt 4k. Så jag förstår om provisionen (*stavning*) kanske inte är den bästa!

    #106566
    cortex
    Deltagare

    Kan detta fungera kanske ?
    CapTech Webshop

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)