Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 101 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #163102
    Darling
    Deltagare

    Specter och Fortnox. Bägge dom är webbaserade, vet inte om ni föredrar det eller inte.

    #161459
    Darling
    Deltagare

    Du kan ju regga .se-domänen för några “alternativa” sätt att stava monsieur och redirectea dom till monsieur.se så att kunderna kommer rätt även om dom stavat lite fel.
    /Lena

    #159225
    Darling
    Deltagare

    @Dunis 59985 wrote:

    Ah vad bra med en som kör Wikinggruppen. Jag kommer nämligen också att ha deras webblösning och där finns ju ex Specter som tillval. Innebär Specter alltså att all data går över till programmet och att du kör bokföringen där? Sorry för korkade frågor men jag är helt novis på detta. Behövs något mer program för att få allt att funka. En annan fråga, hur har wikinggruppen varit med supporten? är du nöjd?

    Jag är väldigt nöjd med Wikinggruppens support. Man får snabbt svar och dom är hjälpsamma.

    Just nu så bokför jag i Specter, men har (av snålhetsskäl) ingen koppling mellan webbutiken och Specter.

    Koppling Wikinggruppen-Specter finns i 2 varianter. Kör man den dyrare så kommer all data du behöver över i Specter. Sedan jobbar du med dina ordrar, bokföring mm i Specter.
    Koppla Specter SBM affärssystem till din webbutik

    Specter i sin tur har integration till Klarna, DIBS, Pacsoft m fl.
    Affärssystem på webben med Specter Business Management.

    Som sagt var så har jag ännu inte kopplat ihop allting, men hoppas att det kan bli riktigt smidigt flöde den dagen jag bestämmer mig för att göra det. Jag hoppas även att mycket av bokföringen då sker automatiskt.

    Det finns gamla trådar där folk delar med sig av hur dom jobbar med Specter-integrationer, precis som vanligt är en del mer nöjda än andra. Testa att söka på ehandel.se.

    #159212
    Darling
    Deltagare

    @Dunis 59964 wrote:

    Någon som kör Specter?

    Jag kör Specter. Jag har valt det för att det för en billig penning finns stora möjligheter till integration med min webbutik (Wikinggruppen) samt möjligheter till automatisering av stora delar av bokföringsarbetet. Sedan så gillar jag att det är online.

    Jag har dock inte aktiverat integration/automatisering än, vet dock att det finns andra här på forumet som kör Specter med integration till webbutiken.

    Jag tycker Specter funkar ok, personligen föredrar jag det före Fortnox som jag hade innan.

    Innan jag bytte till Specter så fick jag ett demokonto hos dom så att jag kunde testa hur systemet funkade innan jag bytte.
    /Lena

    #159040
    Darling
    Deltagare

    @Kodmyran 59640 wrote:

    De är nöjda, tycker att det är enkelt och smidigt, och för oss är det också enkelt och smidigt. Vi har lagt upp det som en vanlig produkt så det hamnar i den normal orderhanteringen

    Tack för svaret! Just det där att det hamnar i vanliga orderflödet kändes väldigt smidigt.

    /Lena

    #158906
    Darling
    Deltagare

    @Kodmyran 59633 wrote:

    Vi säljer i gardenhome, kika under kategori tjänster

    Jag gillar idén! Vad tycker Gardenhomes kunder om upplägget?
    /Lena

    #158706
    Darling
    Deltagare

    Jag har jobbat väldigt mycket med indiska utvecklare på mitt “riktiga” jobb. Indien har ett annat hierarkitänkande så dom seniora säger åt dom juniora exakt vad dom ska göra. Dom juniora tänker sällan själva. Det är viktigt för indierna att stiga i graderna och få fina titlar så man hittar sällan seniora utvecklare utan dom som skriver själva koden är normalt juniora (med våra mått mätt).

    Ska man utveckla något icke kritiskt, har dåligt med pengar och gott om tid och tålamod (för det tar oftast ett antal vändor med specande/utvecklande/testande innan det blir rätt) så funkar indiska utvecklare. Var noga med att ha en bra spec (gärna bilder och övertydligt).

    Vi kan väl säga så att jag tycker inte att dom svenska utvecklarna ska vara rädda för att bli utkonkurrerad av indierna, för svenskarna är så enormt mycket snabbare på att fatta vad man menar och utveckla något som funkar (även om svenskarna precis som indierna ibland sitter på annan ort och vi bara kommunicerar via skriftliga specar).

    #158449
    Darling
    Deltagare

    Kontakta alla 3 och be om att få köra demoversioner av deras webbutiker. Då kan du jämföra olika adminlösningar, mm.

    #153771
    Darling
    Deltagare

    Tack Fredrik för svaret!

    #153758
    Darling
    Deltagare

    Två saker som jag funderar över och vore jätteglad över om någon insatt person kan svara på:
    1) Hur ser symbolen ut för Klarna Checkout? Alltså kan kunden enkelt se på betalloggorna på första sidan att butiken har Klarna Checkout?

    2) Är Klarna Checkout identisk för datoranvändare och mobilanvändare eller har den anpassat utseende?

    /Lena

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 101 totalt)