Forumsvar skapade

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #181297
    dreamit
    Deltagare

    Kollade snabbt sidans värde på open site explorer
    Länk förkortad av Google: https://goo.gl/bwPYIq

    Mitt tips: Kolla sidans värde där och jämför det med andras. Kolla tex anhcor text hur ditt ert länbygge är uppbyggt och hur det skiljer sig mot någon som ligger i toppen. Kolla ert spamscore som just nu är 5 och försök få ner den siffran genom att fixa till dom saker som ger dessa negativa poäng.

    Fortsätt oka värde på sidan genom att skaffa fler värdefulla länkar på ett naturligt sätt. Va försiktig med länbygget – läs gärna http://www.mediaclever.se/lankar/10-saker-du-inte-ska-gora-i-ditt-lankbygge/

    Personligen skulle jag även försökt få med mycket mer text på sidan eller på alla era undersidor och startsidan rättare sagt där man beskriver varje ämne mer och kanske även bjuder på lite användbar info.

    Lycka till!
    Ps: Snygg sajt =)

    #181296
    dreamit
    Deltagare

    Om du menar bloggare du kan kontakta för att byta länk kan du tex använda dig av sajter som http://www.svenskasajter.com där du kan dela upp sajter baserat på deras PR. Nu gäller ju inte pr längre men det är oftast så att dom sajter som har högt pr där även har ett bra värde.

    Menar du gratis tjänster där du kan lägga till din sajt kan jag tipsa om http://www.gratis-trafik.se/topp10 och http://www.casinoalt.se om du har en spelrelaterad sida. Båda har seo vänliga urls och bra värde.

    Passar även på att tipsa om en katalog som håller på att byggas som inte har något värde just nu men som garanterat kommer att få det – http://www.sveasajter.com

    #181294
    dreamit
    Deltagare

    Även när man fyller i exakta uppgifter får man konstiga likes från profiler som ser ut att ha aldrig ha använts eller svenska profiler som ser ut och komma från en annan värld. Jag undrade samma sak när jag körde facebook och börjar undra om facebook har det för att tjäna lite extra pengar eller om det verkligen är riktiga människor och i så fall varför gillar dom min sida?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)