Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 12 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #185529
    E-Rollup
    Deltagare

    Min rek på ett bra forum på FB för intresserade:)https://www.facebook.com/groups/850877918395286/

    #182614
    E-Rollup
    Deltagare

    En sak du bör titta noga på med denna typ av annonsering är att mäta assisterande klick till köp.
    vi ser hos oss väldigt mycket visningar på display och det leder så klart till många klick men inte procentuellt och avsluten ser ut att vara noll..

    Tittar man lite mer noga i analytics kan man se att väldigt mycket avslut som kommer från annan adwords eller organsikt har ett assisterande klick från dessa display annonser varvid det blir en helt annan femma.
    Vi ser det som varumärkesbyggande som faktiskt leder till framtida köp med en ok kostnad.

    #182183
    E-Rollup
    Deltagare

    Ja vi jobbar nu på hastigheten som är prio:)

    #181853
    E-Rollup
    Deltagare

    Jag kommer göra en skrivelse och reklamation till FB om jag nu lyckas komma i kontakt med dem, de svarar aldrig och när jag väl fått tag på någon så säger de att de är en stor organisation och inte kan ha support,,, nämde att Google är hyffsat stora och har en support som slår allt…

    Återkommer om jag får något vettigt svar från FB

    #181136
    E-Rollup
    Deltagare

    Vi kör Zopim och konverterar på 99% av de som väljer att chatta. Bra verktyg som kopplar över till mobilen när man lämnar jobbet då vi har chatt 24/7

    #181133
    E-Rollup
    Deltagare

    Tycker FB borde ta och åtgärda detta… annonserar man i Sverige förväntar man sig endast att svenska likare ska äta upp ens budget…. dåligt….

    #170958
    E-Rollup
    Deltagare

    linksmanagement.com

    #179232
    E-Rollup
    Deltagare

    E-RollUp Norden AB heter vårt nuvarande projekt som startade 2014.

    Jag Alex Nerö delägare till 50% och även grundare av varumärken och företag som:

    RollUp-Kungen AB
    4Sign Norden AB
    Trafikskyltar.se
    Byggskyltar.se

    Idag drivs E-RollUp av mig och min kompanjon Jens Ende som är ägare till detta projekt.
    Vår målsättning är att driva E-Handel i Norden och även ytterligare expansion i ej nämnda land/länder.

    Vi är fokuserade helt B2B vilket är lite unikt eller smalt i denna bransch, vi är också lite unika då vi inte jobbar med dropshipping utan förädlar alla våra produkter med tryck och annan bearbetning, trots detta erbjuder vi 24 timmars leverans från oss varvid vår business är öppen 24/7.

    Vårt största problem i vår nisch är att vi/jag var med och pressade priser och marknad varvid nu alla är billigast, bäst och snabbast, en ekvation som inte går ihop och vår bransch är rätt ostrukturerad då den består av många mindre aktörer.

    Vi jobbar idag med WP och Woo som är relativt nytt för oss och vi är inne i vår learning curve o jobbar hårt med att få detaljer och parametrar att fungera för att ta vårt projekt ett par pinnhål till. Tveka inte kommentera vår sajt om du vill.

    Tack för ordet/ Alex och Jens

    #178880
    E-Rollup
    Deltagare

    Vi har ett sådant att överta.. Med vänlig hälsning, Alex E-RollUp.se

    #160817
    E-Rollup
    Deltagare

    @Croona 80725 wrote:

    Om ni nu säljer nästan uteslutande till företag, varför valde ni då KCO? Avvikande leveransadress går att hantera genom att lägga till en meddelanderuta och skriva “lämna meddelande, t.ex. avvikande leveransadress”.
    Att få kommuner och liknande godkända i kreditupplysning, det tror jag inte spelar någon roll vilket bolag du använder faktiskt….

    Eftersom KCO inte funkar på företag så är det klart att kortbetalningen därigenom inte funkar…

    30 dagar går att få men är en förhandlingsfråga och kräver lite högre avgifter.

    Men eftersom du har en hel del kunder som inte blir godkända i kreditupplysning, kräver 30 dagar samt avvikande leveransadress så får du nog kolla på någon egen lösning med t.ex. Creditsafe.

    Vi har KCO och faktura dvs två olika kassor för de kan tydligen inte vara i samma så blir rörigt… Eftersom vi måste fokusera på företag men även har idrottsföreningar etc så måste vi erbjuda betalningar till privatpersoner också och detta fungerar rätt ok men B2B biten känns som inte klarna tänkt igenom alls… Många företag vill betala med kort och ibland har man privata företagskort och då går det inte för detta… Jag anser att en betalningslösning som fungerar borde inte vara så komplicerat för ett så stort bolag, speciellt inte när vi är villiga att stå för alla kreditrisker.. då har de livrem och hängslen,, det enda vi vill är att inte tappa kunder i kassan som vi nu gör i alldeles för stor utsträckning..

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 12 totalt)