Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 18 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #117189
  eko
  Deltagare

  @timmy 13284 wrote:

  Jag har inte heller någon integration utan för allt manuellt. Eftersom jag får kunders betalningar i klumpsummor så bokför jag även så och bara skriver ut specar i slutet av året.

  Får betalningar veckovis så det blir inte så många verifikationer på det sättet. Sedan använder jag speedledger bokföring som är kopplat direkt till mitt kontoutdrag. Bara att bokföra med några tryck och summan är alltid rätt

  Dan hann visst först

  Hur menar du att du får betalt i klumpsummor?

  #117184
  eko
  Deltagare

  Fråga 2. Eftersom jag får in försäljning direkt på bankkontot (via bankgiro) och en del via paypal kan jag då bara bokföra klumpsummor när jag för över från paypal till bankkontot eller måste jag köra två månadsjournaler (en på paypal och en direkt på bankkontot). Jag kör med kontantmetoden.

  #117183
  eko
  Deltagare

  @Dan 13283 wrote:

  Stämmer det att du kör kontantmetoden och bara förskottsbetalningar till ditt bankkonto?

  Du skulle kunna köra en månadsjournal. Det gjorde jag när jag körde samma metod som du. Slog ihop alla ordrar per månad och summerade och checkade av mot inbetalt på bank.

  Sedan printar man ordrarna och har i en fakturajournal så att man enkelt kan härleda en sammanställning till rätt order i en annan pärm

  Nej jag tar betalat via kort (paypal) samt faktura och förskottsbetalning/bankgiro.

  Men bokföringen ska ju alltid stämma med kontoutdraget å med ditt förslag gör det ju endast det en gång per månad. Vad har jag inte fattat? Så man kan köra en månadsjournal på försäljningen men bokföra varje kostnad för sig och löpande?

  Känns som att jag är på väg att vinna massa dyrbar tid! :)

  #113590
  eko
  Deltagare

  Har du kvar Dymo 400?

  Är på jakt efter en billig Dymo.

  #109236
  eko
  Deltagare

  Ekologiskt

  #109079
  eko
  Deltagare

  jag har bifogat min slide….

  installera som modul i backend av prestashop…

  sedan måste du lägga in dina egna bilder i slide/images/ och döpa dom till 1.jpg 2.jpg och 3.jpg

  Css-filen är inställd på att de ska vara 554×300 i storlek nu men det går att ändra.

  Sedan ändrar du bara länkar i slide.tpl som ingår.

  Säg till om något krånglar så ska jag hjälpa om jag kan.

  #109066
  eko
  Deltagare

  @Macondax 4193 wrote:

  Smart. Har skickat iväg ett mail till Daniel på Prestaworks, och han hade en slide med länkning. Inväntar ifall den kan installeras under natten.

  jag har en annars. det var i och för sig bara att gå in i tpl filerna och ändra

  #109007
  eko
  Deltagare

  Storlekar: Oftast får du om du beställer ett plagg en bra fördelning. dvs t.ex 4 S, 5 M 4 L 3xl 1XXL 1XS.. det lär man sig snabbt.

  Nu säger du inte på vilket sätt du vill nischa dig men du bör vara medveten om att de flesta stora märkena har selektiv försäljning. De vill inte ha alla som återförsäljare för att behålla sin exklusivitet. Till och med de stora e-handlarna kan få nej p.g.a att de just är för stora, att de har för många märken. Men kna du nischa dig stenhårt (inte på ett märke) utan på en stil eller sorts plagg så finns det goda möjligheter att dom ser dig som en bra kund i branding syfte. Men förlita dig inte på att du kommer att få sälja ett speciellt märke.

  Denna bransch är ju säsongsbetonad så beroende på nisch så kommer du behöva åka på mässor och göra inköp där.

  En annan sak för branschen är ju att du förmodligen kommer behöva fota om plaggen. D.v.s egna produktbilder vilket kostar (bra kamera och blixtar). Det är inte ett måste men till skillnad mot många andra produktbilder så tycks klädtillverkare ibland lalla när det gäller snygga foton.

  Lycka till!

  #108997
  eko
  Deltagare

  Fint och bra idé!

  3 saker.

  klickar man på modeller & priser i den horisontella menyn kommer man direkt till badtunnorna. Istället för modeller & priser kanske knappen kunde heta “våra bad tunnor” eller modeller eller våra modeller.. ja man förutsätter ju att priserna står där.
  Klickar man däremot i vänster meny på sverigetunnan och sedan vidare till badtunnor kommer man till en sida där man får välja badtunnor eller tillbehör. Man kommer alltså bara åt tillbehör denna vägen så som jag förstod det. Går man in på modeller & priser på horisontella menyn så missar man tillbehörs sektionen så den finns inte länkad någonstans. Så upp med tillbehör-länken på framsidan!

  Jag saknar också detaljbilder/närbilder. hittade en under tips&råd. Köper jag en så här dyr produkt på nätet vill jag kunna se hur texturen på det blåa ser ut t.ex.. Hittade några fler bilder nu på “visa fler bilder” under varje produkt men det kan bli ännu bättre..

  Eftersom du har så få produkter (av förklarliga skäl) så tycker jag att den här “paginator” prylen längst ner kan tas bort.. där det står «« Start « Föreg 1 Nästa » Slut »»

  Lycka till och du är helt inne på rätt spår annars!

  #108970
  eko
  Deltagare

  @GregerA 4081 wrote:

  Jag tänkte också ansluta mig till Parvelitos initiativ – har fixat till en uppdaterad logga (som får lånas om nån vill).

  gh22.png

  Snygg!
  Nu har den lånats!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 18 totalt)