Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #116115
    Elskog
    Deltagare

    Adtraction är inte ett av Sveriges mest kända affiliatenätverk men jag tycker ändå att du ska prova. Vem vet det kanske är någon där som blir din största leverantör av kund. :D

    Då inlänkar är så otroligt viktigt tycker jag att alla bör ha ett adtraction affiliate program om ni jobbar med affiliates. Dessa länkar kan ge mycket organisk kraft till din sida.

    #116114
    Elskog
    Deltagare

    Tian,
    Om du håller på och optimerar din sida vill jag bara passa på att säga att till allra största del så handlar det organiska söket om inlänkar. Du har redan en hel del inlänkar (över 1000st) men lägg till en signatur när här på forumet så får du en till.

    Tänk även på att ankartexten spelar roll när googles robotar letar igen nätet efter relevant länkar. t ex “Älskadebarn.se, Namnsmycken för stora och små” Där du lägger en länk under namnsmycken.

    LYCKA TILL!

    #116028
    Elskog
    Deltagare

    En sitemap gör du endast för sökmotorerna då ingen normal människa har intresse för en sitemap. Googla runt lite på “sitemap generator” så hittar du snabbt ett program som gör en till dig som du kan lägga upp på din site.

    #116027
    Elskog
    Deltagare

    Om du väljer rätt plattform kommer google att ranka dig betydligt snabbare än om du väljer fel. Du kommer även att rankas på fler ord. Så välj med noggranhet!

    Min sida som du kan byta elavtal på rankas redan nu av google och den har funnits i 2veckor. Kommer bygga om den till e-handel när den rankar högt på rätt ord.

    Kolla själva på: http://www.elskog.se

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)