Forumsvar skapade

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #191332
    Fox32
    Deltagare

    Kolla hos PriceEdge

    Ett svenskt globalt bolag som är riktigt vassa!

    Mvh
    Fox

    • Det här svaret redigerades för 2 år, 6 månader sedan av Fox32.
    • Det här svaret redigerades för 2 år, 6 månader sedan av Fox32.
    #191331
    Fox32
    Deltagare

    Snygg shop! Gillar att du jobbat bra med produktbilderna.

    Den andra bilden i Deliciou är i ett mindre format är övriga bilder (Deliciou Nacho cheese)

    Jag tycker att “kolexplosionen” är häftig, men den känns lite väl stor, mörk och “onödig” i sin placering. Har du testat att lägga “prenumerera på nyhetsbrev” direkt ovanför footern? Kanske lägga den mot en ljusgrå bakgrund för att ge den lite blockkänsla mot footern? Grillbilden som avdelare efter produktscrollen istället och ta bort kolexplosionen?.

    Sen verkar det som du har full bredd på sidan? Testat att ställa in på ex 1400px innehållsbredd men fortfarande ha avdelarbilderna och headern kant till kant? Kan tänka mig att det blir en lite snyggare inramning på så sätt. ex footern blir väldigt gles och uttagen åt sidorna.

    Allt ovan är kosmetiskt och endast en subjektiv åsikt. 🙂

    Jag lockades att klicka på “köp nu” när jag testade lägga en produkt i inkorgen. Den skickade mig direkt till kassan och kunde inte välja att fortsätta handla utan att gå bakåt i browsern, och då låg inte produkten i kassan längre. Skippa den knappen och gör “köp” tydligare. Kanske använda en het mörk röd färg som accent och ha den på knappar, “nyheter” ev kundkorgsikonen etc?

    Lite långt, men hoppas du ser det som konstruktivt 🙂

    Mvh
    Fox

    #191329
    Fox32
    Deltagare

    Bra tips!

    #158848
    Fox32
    Deltagare

    Frågan är ju varför Klarna håller på pengarna? Är det enkom för att ticka ränta eller har det någon annan förklaring?

    #158846
    Fox32
    Deltagare

    Jag var lite otydlig. Min egen fakturering och procentbiten hör inte ihop. I det senare menar jag vid kortbetalningar enl parvelitos post ovan.

    Dibs tar med sitt minsta paket 390kr i månaden + 1% av beloppet. 10.000kr ingår i månadsavgiften. Så Dibs plockar dig på ytterligare 150kr, totalt 540kr. (Det är fel i jämförelsefunktionen).

    Babs tar 3kr per betalning + 2,1% vid kreditkort, så vid 50×500 och 80/20-fördelning tar de 255kr. (200kr/månad är minimidebitering)

    Det blir 795kr/månad. Går naturligtvis att förhandla om man får större volymer, men det är svårt att komma någonstans som ny.

    #158838
    Fox32
    Deltagare

    Jag har också en hel del funderingar kring detta med betallösningar. Jag kommer lösa fakturabiten så att jag köper microupplysningar via mitt ekonomisystem. Då kan jag förhoppningsvis integrera den i orderkedjan för att få en automatiserad hantering.

    Just procentbiten har jag jäkligt svårt för när det gäller finansiella transaktioner. Jag kan köpa att man behöver ta ut en spänn eller två i avgift. Men en transferering av 50000:- kostar inte mer än en för 200:-…

    #154317
    Fox32
    Deltagare

    Jag måste säga att jag fastnade för kodmyrans lösning Premium. Verkar innehålla det mesta en e-handlare kan önska sig. Frågan är bara om de kan hjälpa till med mallbygget om de får en välgjord mockup? Eller behöver man vända sig till en 3PK (tredjepartskodare) då? =)

    Dessutom gillar jag att det är ett svenskt bolag som man kan sitta ner och samtala med.

    hmpf! man kan ju tro att jag jobbar på kodmyran… =))

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)