Forumsvar skapade

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #152522
    fyndklippet
    Deltagare

    Kanon, jag är anmäld!

    #152100
    fyndklippet
    Deltagare

    Jovisst är det synd om honom, han trodde väl stackarn att han hade gjort sitt livs affär. Det dyker upp en massa varianter på ungefär samma tema. Jag fick ett från en viss Michelle som hade en fastighet i USA värderad till 12,5MUSD och hon ville ha hjälp med att lösa ut några papper, sen skulle fastigheten vara min.

    Det är lika med bluffakturorna, att de fortsätter är ju ett bevis på att det fungerar. Idag är det ju enkelt att skicka ut några miljoner email och är det nån promille som svara så är det en ganska bra affär.

    #152098
    fyndklippet
    Deltagare

    FedEx igen! Jag beställde en liten testleverans från Kina för att se hur grejerna var och det skulle ta 12 dagar vilket var helt OK så länge jag fick den före den här helgen. Jodå leverans kl. 18:00 denna fredag. Jag hade bjudit in en del polare på lördagen för att hjälpa mig att bedömma produkten och ge sina synpunkter men 18:39 hade fortfarande inte nån leverans skett. Spårning sa att den var i fordon för leverans sedan 07:32 på morgonen så var det fordonet begav sig vete f..n, Försök i kontakt med Fedex under helgen har visat sig helt omöjligt och nu funkar inte spårningsnumret tydligen inte utan man hänvisas till till kundtjänst som har öppet på vardagar!
    Aldrig mera Fedex, har haft UPS och DHL förut och det har funkat klockrent.

    Sur….

    #151056
    fyndklippet
    Deltagare

    Det går alldeles utmärkt, du kan hänvisa till kundens beställning. Det är alltid sista pappret som är gällande i en transaktion.
    Så länge du kan hålla reda på vad han vill ha =)

    “…refererar till Er beställning xx-xxxx den 26 September, 2012….”

    #151908
    fyndklippet
    Deltagare

    Jag hade inga problem igår med inbetalning, men det stod att inga av dina kampanjer körs, kan vi hjälpa dig? Trots att en kampanj rullade och visade grönt.

    Det kan nog vara så att de börjat med underhållet infor det stora underhållet den 22:a.

    Men ring och få besked.

    #151887
    fyndklippet
    Deltagare

    Absolut inte! Det var inte min tanke och har jag trampat någon på tårna genom mitt inlägg så får jag be om ursäkt naturligtvis. Det var mer humoristiskt tänkt än något annat.

    Det som dock är tänkvärt att notera ifråga om Blocket att det ändå är så många som har problem med kundservicen som borde vara deras stöttepelare? Jag ahr ju som sagt, inte annonserat på Blocket själv på några år men jag gjorde det några gånger när det var andra ägare och då fungerade allt finfint. Det kanske blir för stort i slutändan och det börjar svälla över kanterna med butiker, annonser och lanseringar i andra länder.

    //Morgan

    #151884
    fyndklippet
    Deltagare

    Och det är där lilla jag kommer in :-)

    #151862
    fyndklippet
    Deltagare

    Tack för ditt omdöme! Idag så finansierar jag all utvecklingskostnad, trafik och marknadsföring, serverkostnad etc. med egna medel. Förhoppningen är dock att annonsintäkter ska driva sidan framåt. I dagsläget är det blygsamma pengar varje dag. Det finns dock funktioner som, om man vill, kan utnyttja för en verklig billig penning.

    //Morgan

    #151860
    fyndklippet
    Deltagare

    Det är också en av anledningarna att jag slutat helt med Blocket. Om man blir mätt och belåten så finns inte drivkraften kvar att vara lyhörd för sina kunder vilket, i deras ställning är helt oacceptabelt.

    Stärker bara min tro och ökar förtroendet att jag är på rätt väg genom att öppna min sida som är gratis för alla.

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)