Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #106975
    Gillmar
    Deltagare

    Tack, men min länk finns redan hos dig.
    Genom åren har den också genererat en hel del gratisbesök.:)
    mvh
    Gill

    #106085
    Gillmar
    Deltagare

    Jag tackar för bra och snabb information. Ska genast testa. Betr mailchimp.com såg jag att man inte behövde teckna sig för ett helt år, utan kunde göra ett enstaka utskick, vilket gjorde att jag prenumerationsanmält mig hos Racimex.se. Kul att se hur Nyhetsbrevet ser ut i verkligheten, om jag kommer med i utskicket.

    #105789
    Gillmar
    Deltagare

    Med intresse har jag läst alla era inlägg. De hade gett mig råg i ryggen att ge svar på tal och pruta ordentligt hos Blocket. Med det konstiga är att de inte ringde upp mig igen. De hade ju mig ordentligt på kroken. Jag ville bara kolla priset innan jag gav mitt godkännande.

    (Samma sak hände mig med Eniro. Jag tackade ja till erbjudandet om sponsrade länkar. Huvudkontoret skulle kontakta mig vilket de aldrig gjorde)

    Nu är jag glad att jag inte gått på deras erbjudande. Jag får hålla mig till Google i fortsättningen.

    mvh
    Gill

    #105724
    Gillmar
    Deltagare

    Jag skulle få en ikon vid mitt företagsnamn på Hitta.se. Om man klickar på den skulle man kunna se alla mina inlagda annonsprodukter.

    Pratade precis med en försäljare på Hitta.se. Tjänsten var så ny att hon inte visste om den. Efter ett tag kom hon tillbaks och bekräftade att den stämde.
    Hitta.se och Blocket ingår i samma koncern.

    Jag kommer tillbaks så snart jag bestämt mig.

    #105720
    Gillmar
    Deltagare

    Tack för värdefulla synpunkter.
    Nej, annonserna skulle vara samma pris. Nu skulle man i och för sig få synas med sina produkter på Hitta.se också vilket skulle ge ett mervärde. Priset för tre månader är för högt. Om jag skall hoppa på det blir till ett betydligt lägre pris.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)