Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 34 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #199222
    Hakan K
    Deltagare

    @Ehandel12345 svaret är som tidigare, vi skickar 1:a klass varubrev som går ner till 30gram och det lämnas in i backar eller säckar till PostNord företagscentrum och det är inga som helst konstigheter, sker varje dag. Ingen som påpekar om att de är för lätta och vi har inte heller fått någon påbackning från produktionen heller. Mottagarna får de i tid. Så kontentan är det funkar utmärkt. Kan vara så att ditt PostNord kontor har någon paragrafryttare som ska kontrollväga allt möjligen?!

    • Det här svaret redigerades för 1 år, 6 månader sedan av Hakan K.
    • Det här svaret redigerades för 1 år, 6 månader sedan av Hakan K.
    #197021
    Hakan K
    Deltagare

    #Perfa1978

    Nej har aldrig råkat ut för att de ska komma över 2 kg gränsen för varubrev, dock att två varubrev har vägts ihop har hänt någon gång men då har det varit kanske ett som väger 200 gram och det andra väger 250 gram där båda har legat i var sitt mailerlite brev av samma storlek och de har hakat fast i varandra.

    De få gånger det är någon vits och du har bra och tydliga underlag så har det gått bra med fakturaavdelningen.

    Väger ett varubrev 3kg så ska det stoppas mig veterligen plus massa avgifter som ska tillkomma, men jag ska låta det vara osagt eftersom vi har aldrig råkat ut för just detta scenariot under alla år vi har skicka varubrev.

    Vi skickar lättviktare som går ända ner till 30 gram utan några problem.

    Vi använder mailerlite brev och stansade boxar som viks ihop. Inga påsar!

    #194549
    Hakan K
    Deltagare

    Hej

    Varubrev kan du skicka under 150 gram, inga problem! Har skickat tusentals försändelser i flera år utan någon som helst problem eller någon som helst återkoppling från PostNord om detta. Våra lättaste försändelser väger ca 30 gram med emballage men du betalar fortfarande för 150 gram när du skickar under 100 försändelser. Som om du skickar 130 grams varubrev så behöver du inte oroa dig för något. Lycka till!

    #184819
    Hakan K
    Deltagare
    #184818
    Hakan K
    Deltagare

    jodå men det måste Admin på ehandel.se sköta och de bör de göra ganska omgående om det inte har gjort det redan! Man får hoppas att de läser detta.

    #184814
    Hakan K
    Deltagare

    Ehandel.se har blivit kopierad i syfte av att dra in folk till en spamsida med skräplänkar! Detta är ett problem som finns sedan 1 år tillbaka i större skala från en domän .cf .tk

    #184757
    Hakan K
    Deltagare

    Ja det gäller vid avhämtning! Med risken för att du kan få mer problem med ditt avtal, så tipset är prata med de först!

    #184754
    Hakan K
    Deltagare

    Nja det är inte så enkelt, du måste skriva ut en blankett som ska fyllas i och du ska ta en kopia på kundens leg. och den ska sparas en viss tid (på ett PUL/GDPR säkert sätt) för att du ska få Klarnas skydd annars står du själv för risken vid bedrägeri, kolla med Klarna först innan du ger dig in på detta och få det helst på mail så du har ett underlag.

    #184405
    Hakan K
    Deltagare

    Varubrev och Mypack Home small får samma begränsningar!
    Problemet som de beskriver är inte hela sanningen med att det är för mycket luft osv. de vill få bort utgiften med för mycket varubrev som hamnar hos ombuden och därav minskar deras marginaler! Att skylla på att brevbärarna får för mycket att göra och det är tyngre arbetsmiljö är rent BS i detta fallet eftersom det är fördel att slippa ta med dessa på en cykel, moped, liten bil eller dylikt så det avlastar brevbäraren rent praktiskt men som vanligt så kan man vinkla allt till olika syfte. Självklart är det att föredra att det kommer till brevlådan, boxen osv. men som tidigare artiklar gällande lgh.boxar som är underbart genomtänkta så lär det inte direkt bli bättre när ingen får ut sina försändelser ur boxarna:) och de har bara utrymme för möjligen 1-2 små försändelser.

    #184401
    Hakan K
    Deltagare

    De säger inget eftersom de har inget vettigt alt. de vill bara ha mindre kunder och mindre att göra:)

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 34 totalt)