Forumsvar skapade

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #186210
    HC77
    Deltagare

    Tackar för svar.

    Jag har sett ett enkelt program där alla produkter ligger inne och där man sedan också lägger in alla färgalternativ. Därefter kan man välja produkten och färger och sedan skapar programmet bilder med alla färgalternativ som kan sparas ner. Frågan är hur pass avancerat det är att skapa ett sådant program? Jobbet kvarstår att lägga in bilderna i shopen men programmet har då underlättat genom att skapa alla tänkbara färgalternativ.

    Det absolut smidigaste hade varit att ha ett sådant integrerat program i shopen som kan lösa att ändra färger på produkten med automatik utan att man behöver lägga in varje bilalternativ var för sig, blir 10 000 tals bilder. Att man kunde lägga in produktbilderna och färgalternativ och sedan löser programmet resten. Men det kanske inte är möjligt.

    Ja, som ni märker så besitter jag ingen kunskap alls gällande detta men om jag nu skall anlita någon att titta på problemet så är det bra att veta vad som är möjligt och inte möjligt att göra.

    #182670
    HC77
    Deltagare

    Har själv gått o funderingar gällande detta med domännamn. Hur funkar det med varumärkesnamn kombinerat med ett ord till. Som i ovanstående fall med exempelvis adidaskläder.se. Är det ok?

    Eller ett annat exempel, appleprylar.se?

    #182649
    HC77
    Deltagare

    Uppdatering en dryg månad senare:

    Jag har utnyttjat de 100 gratisauktioner som man har att använda varje månad. Utav dessa blir cirka 20% sålda.

    Dock så är det i stort sett enbart varor via auktion som blir sålda, antingen att de får bud eller så köper de varan direkt. Så tyvärr så blir försäljningen något begränsad eftersom man bara får ha 100 gratis auktioner och med en försäljning på 20% av auktionerna så blir det för dyrt att lägga ut fler auktioner än 100 per månad.

    Känns dock som om att om eventuella köpare bara hittar produkterna så finns det köpare men man “drunkar” bland alla varor på Tradera.

    Någon som har ytterliggare tips för att komma högre upp i ranking på Tradera eller på annat vis öka försäljningen?

    Frågade Traderas support och där fanns ingen hjälp att få tros utförlig information från min sida.

    Kanske är dags att slå till på en egen webshop som jag funderat på så länge. Kan dock inte bestämma vwebshop jag skall satsa på i så fall.

    #182365
    HC77
    Deltagare

    Tack för gedigna svar.

    Jo, provade att lägga in några auktioner istället så får vi se om det leder till högre ranking och bättre försäljning. Dock så är det lite begränsat med 100 stycken på en månad. Mer än så är vågat att lägga ut eftersom man därefter måste betala för varje auktion där man inte får sålt varan.

    Det kanske kan vara bra att utnyttja dessa 100 varje månad för att eventuellt lyckas bättra på rankingen på butiksobjekten.

    #182361
    HC77
    Deltagare

    Tack för ditt svar.

    Jag är fortfarande inte riktigt med.

    Söker man exempelvis på “Iphone 6 fodral” och och sorterar efter “relevans” så finns det flertal objekt med säljare som har omdömen mellan 30-150 vilket tyder på att de inte sålt särskilt mycket på Tradera. Ändå hamnar de väldigt högt upp vid sökning trots sparsam försäljning, hur går det till?

    Sorterar man efter pris så är det givetvis så att då hamnar de med lägst upp. Tittar jag dock på inställningar på Tradera appen för Iphone så finns inte ens alternativet “lägsta pris” med som sorteringsalternativ, finns dock om man använder Tradera via dator.

    #121819
    HC77
    Deltagare

    Tack för era snabba svar.

    Hur fungerar det när man lägger in texter och bilder, måste man kunna programmering eller kan man sköta sådant utan programmeringskunskaper?

    /Henrik

    #115696
    HC77
    Deltagare
    #113774
    HC77
    Deltagare

    Tack för era svar.

    Jag skall ta kontakt med Pack o Plock. Verkar faktiskt gå att ordna kartonger med tryck utan att behöva köpa enorma volymer.

    Som ny här på detta forum måste jag också passa på och ge forumet och dess medlemmar beröm. Jag har hittat massor av värdefull information som kommer spara mig mycket tid och pengar framöver, tack så mycket.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)