Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 15 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #176754
    jpimport
    Deltagare

    vi har också en mk50, som funkar tokbra. Dock har en av lamporna gått sönder och kan inte hitta nya i sverige, någon som har nått tips?

    #175936
    jpimport
    Deltagare

    Vet att detta är en gammal tråd, men har någon eller vet någon nån module som funkar mellan prestashop och fyndiq? Har letat överallt och enligt fyndiq själva har de ingen module än

    #175555
    jpimport
    Deltagare

    @Dinesh 38048 wrote:

    Hej MissRetro,

    Det är Prestashop jag menar. Varför du inte hittar den ännu är för att integreringen just nu är inne i sista testfasen, så den kommer alldeles snart finnas tillgänglig att använda :).

    //Dinesh

    Har letat med ljus och lykta efter denna integrering till prestashop, nån som vet var/när/om den kommer?

    #173369
    jpimport
    Deltagare

    mycket möjligt som du säger parvelito, har varit i kontakt med solid med flera men tar ganska lång tid att få något gjort har jag märkt, hur tänker du med serviceavtal?

    #173368
    jpimport
    Deltagare

    @Parvelito 75718 wrote:

    Någon form av ilsket färgat “buntband” som man drar rakt över urtavlan som möjliggör att rent fysiskt prova klockan, men inte precis gå runt och skryta med den skulle kunna vara er grej. Är den avlägsnad har man brutit förseglingen och ni accepterar inte byten. Det borde även Konsumentverket acceptera eftersom man då kan prova klockan och dess funktioner, innan man bryter förseglingen.

    Är något i de banorna jag har funderat på också, men har svårt att hitta något som ser tillräckligt proffsigt ut, någon som har några förslag?

    #172551
    jpimport
    Deltagare

    hm jag kanske missar något men det jag stödjer det på är från är “Utgående moms ska redovisas när förskottsbetalningen sker. För företag som använder faktureringsmetoden ska momsen redovisas antingen när förskottsbetalningen erhålls eller när kundfakturan registreras beroende på vad som sker först.” men detta kanske inte är något absolut krav isf?

    #155204
    jpimport
    Deltagare

    @david71 55420 wrote:

    Nu använder jag Fortnox också men jag menade att själva förfarnadet att bokföra förskottet i tre steg lät krångligt.

    okey men blir det godkänt av revisor/skatteverket att göra som du gör? som jag förstått det så ska förskott bokföras med moms när pengarna kommit in och därefter kvittas mot fodran när varorna skickas ut eftersom det sker senare?

    #155125
    jpimport
    Deltagare

    Hejsan
    Jag funderar om verifikationer vid ebay-köp, om jag köper en vara från en säljare t ex i usa så får jag sällan någon följesedel med varorna och företagsnamnet specat, utan det enda jag har är kvittot från ebay som ofta saknar vissa uppgifter såsom säljarens namn och adress. Hur löser jag detta och kan jag använda dessa kvitton?

    #144805
    jpimport
    Deltagare

    och du bokför enligt fakturametoden Nicklas? hur bokför du returer och återbetalningar?

    #144732
    jpimport
    Deltagare

    nej är just det som är så konstigt, deffen verkar skilja från tillfälle till tillfälle, allt från några kronor till flera hundra

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 15 totalt)