Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #197044
    lagstrom
    Deltagare

    Hej. Jag håller helt med dig. nShifts priser har blivit helt uppåt väggarna och vi letar också alternativ. Har ni hittat något?

    #183969
    lagstrom
    Deltagare

    @NO LINGO 90783 wrote:

    Varför inte skicka en betalningslänk via PayPal för betalning med kort eller Paypalkonto? Sjukt smidigt

    Detta är kanske den smidigaste lösningen. Finns bra alternativ till paypal?

    #183968
    lagstrom
    Deltagare

    @Jimmy Öström 90782 wrote:

    Ni ska alltså inte ha en hemsida utan ni vill att kunderna ska kunna betala på nätet utan att ni har en hemsida?

    Alltså hemsida har vi men inte webshop. Vi vill kunna skicka dem en länk för betalning innan leverans vi det fåtal tillfälle vi har engångskunder.

    #184001
    lagstrom
    Deltagare

    Vi har Specter sedan 5 år och även om systemet är ganska ok så är deras utvecklingsavdelning och kommunikation med kunderna helt uppåt väggarna. Ett affärssystem är hjärtat i en verksamhet och en av nackdelarna med ett system som Specter är att du inte kan påverka eller förändra någonting.
    Som till exempel denna veckan hade Specter bestämt sig för att införa nya fält i sin dokumentmall och gör detta utan att alls informera oss kunder. Så plötsligt bara dyker det upp nya grejer som är helt irrelevanta för våra kunder. Efter ett frustrerande supportsamtal får man meddelandet att inget ändras för enskilda kunder.

    Jag varnar, välj ett system där du i alla fall kan behålla den funktionalitet du har och inget plötsligt kommer eller kanske försvinner. Välj inte Specter, det är i jämförelse mer oflexibelt än Fortnox.

    #183565
    lagstrom
    Deltagare

    Har man 12 positioner på en order varav 7 ska ha det 5%-iga tillägget måste man som nu på varje faktura räkna detta manuellt. Har du då 10-15 ordrar per dag blir det en ansenlig tidsåtgång för endast detta.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)