Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 11 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #105739
    letobbe
    Deltagare

    Jag valde först en av dom billigare ehandelslösningarna på marknaderna. Men inget är billigt i slutändan. För den var oeffektiv och halvdan. Så jag gjorde faktiskt som så att jag skapade en helt egen från grunden. För då får man den exakt som man vill, utan begränsningar och möjligheten att bygga på den när som helst. Sen är det ju också en kostnadsfråga. Så satsa på en av dom dyrare lösningarna eller skapa en egen utifrån dina krav är det bästa tycker jag.

    #105530
    letobbe
    Deltagare

    Tack för dina tips Mattias och skall överväga dom med min webbutvecklare. Ang. designen så är det faktiskt en riktig designer som gjort den.

    Men varför ska man ha rss flöde, vad är fördelarna? Har sett många säga att man ska ha rss flöde. Är det bara för att det är “häftigt” eller får man bättre resultat i sökmotorerna?

    #105511
    letobbe
    Deltagare

    Nu har jag inte haft google analytics implementerat sen starten dock. Men här är dom siffrorna som gäller för den 16 februari och framåt.

    Besök 1100
    Sidvisningar 9300
    Genomsnittlig tid på webbplats 4 min
    Sidor/besök 8,03
    Direkt trafik står för 16,9%(187 st)
    Sökmotorer står för 31,1%(344 st)
    Hänvisningswebbplatser står för 51,99%(575 st)

    Mina fem bästa sökord är
    Presenter 54 15,70 %
    Borat 49 14,24 %
    (content targeting) 21 6,10 % (inte riktigt säkert vad som menas med det)
    prylar 19 5,52 %
    present tips 13 3,78 %

    Har haft 210 av dom 1100 besökare som har återbesökt sajten.

    Sen finns det hur mycket siffror som helst på google analytics, men dessa är väll vad som är mest viktigt?

    #105508
    letobbe
    Deltagare

    Nu släpper jag på spärrarna, jag blir inte klok på detta. Enligt vissa så går det jättebra för mig som nystartad då jag har 10 ordrar på 10 dagar och enligt vissa så är det jättebra då jag skulle kunna förvänta mig 10-20 ordrar på en månad som nystartad. Så jag kanske bara är kinkig och ej tålmodig, men om man slutar kämpa så förlorar man.

    Har uppdaterat sidan och fixat kortbetalning utifrån den respons jag fått. Men ändå inga nya ordrar sen uppdateringen och kortbetalningen blev inlagd. Så därför skulle jag vilja få alla åsikter (negativa och positiva) som jag kan få. Vad jag ska tänka på och lite tips som skulle kunna generera till att jag får större andel köp.

    Adressen är www punkt mything punkt se

    #105502
    letobbe
    Deltagare

    Vad menar du med certifiering från tredjepart?

    #105500
    letobbe
    Deltagare

    Sådär, nu har jag fixat till sidan lite. Fast än har det inte blivit någon ny order idag. Får hoppas att löningen imorn ger folk större anledning att shoppa. Har även varit i kontakt med flertalet bloggar där faktiskt några valt att skriva om mig så det var ju trevligt.

    #105474
    letobbe
    Deltagare

    Det där med att byta reklamblad med en annan e-handlare var en jättebra idé. Något som jag måste kolla upp lite närmare. Har just nu massa reklamblad som jag har fått lite kompisar i olika städer att dela ut.

    Funderar på att trycka upp affischer att sätta upp runtom i olika städer. Fast det är för svårt att mäta resultat på det. Någon med erfarenhet av affischering som reklamform?

    #105472
    letobbe
    Deltagare

    Exakt det jag är rädd för Dan. Även fast min tanke inte är att få missnöjda kunder så kommer man få dom. Då vill man inte att dom ska gräva fram något gammalt foruminlägg om varför min kassa inte fungerar som den ska och tar dubbelt betalt eller liknande.

    Men jag pm:ar dig med ett meddelande.

    Ang. hur jag får besök så är det främst från adwords och facebook. Har tyvärr inte blivit indexerad på googles sökmotor än, ingen aning om varför, men det tar väll ett tag ibland.

    Men har lagt ca 1-2 kr per klick. Men har optimerat det nu då jag insåg att man inte behövde ta 1-2 kr för alla klick utan bara dom som “kostade”. Så har väll legat på 100-200 kr i annonskostnader per dag nu. Fast det är gratiskuponger jag utnyttjar än så länge.

    Är faktiskt överraskad att jag får så bra respons från facebook. Dom sälj jag har haft är direkt relaterade till facebook.

    #105469
    letobbe
    Deltagare

    Tack för svaren. Har faktiskt fått in två beställningar nu, skickade iväg dom nu. Riktigt skön känsla att få gå till posten med två lådor och posta dom. Se att det verkligen funkar med eget företag. Fast jag snittar nu 200 besökare per dag, jag har haft butiken uppe i 5 dagar
    Dag 1 – 123
    Dag 2 – 121
    Dag 3 – 203
    Dag 4 – 183 (första ordern)
    Dag 5 – 225 (andra ordern)

    Jag har skrivit på forum och sånt förr, men då man söker på mitt företagsnamn vill jag ju inte att företaget ska verka drivas av en gröngöling, vilket det nu gör ändå.

    Så dom som vill ta sig en titt och ge lite konstruktiv kritik (både bra och dålig) är varmt välkomna, säg bara till så skickar jag ett pm.

    #105460
    letobbe
    Deltagare

    Detta med webkataloger, är det verkligen något bra? Hör mest bara om att folk blir lurade hit och dit. Är det några webkataloger som ni kan rekommendera, för jag förstår ju vikten av att vara omnämnd på flera olika sajter.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 11 totalt)